Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
S covidom a len 9 dní po narodení syna ukázala ploché bruško! TOTO Ceterová odkazuje ženám po pôrode!
Zdielať na

S covidom a len 9 dní po narodení syna ukázala ploché bruško! TOTO Ceterová odkazuje ženám po pôrode!

Archívna reportáž

Uplynulo iba pár dní od pôrodu Lely Ceterovej (32), ktorý prebehol cisárskym rezom. Počas pôrodu sa musela podrobiť prísnym opatreniam, pretože jej PCR testom zistili, že má covid. Po pôrode jej bábo vzali, no napokon s ním mohla byť izbe v izolácii a s nasadeným respirátorom. Aj keď prišla domov, musela byť izolovaná so synčekom v samostatnej izbe. Odvtedy je už ale zrejme fit a môže normálne fungovať. A to v jej prípade znamená aj fotenie selfíčok.

Iste nebolo Lele Ceterovej všetko jedno, keď jej zistili tesne pred pôrodom, že je pozitívna na covid. Pri pôrode cisárskym rezom nemohol preto byť ani jej partner Karlos Vémola, aj on, aj ich dcérka mali tiež pozitívny test. No aj tieto komplikácie napokon, samozrejme, prebila veľká radosť oboch rodičov z jeho narodenia.

A radosť má iste Lela aj z toho, že po deviatich dňoch od pôrodu zhodila väčšinu z kíl, ktoré navyše nadobudla v tehotenstve. Samozrejme, že sa s tým musela pochváliť aj svojim sledovateľom na Instagrame. "Pred pôrodom som mala 68 kg a dnes, po uplynutí 9 dní od môjho pôrodu, som na váhe videla úbytok -8 kg. Ešte mi chýba -5 kg a budem na svojej pôvodnej váhe. Bohužiaľ, tých 5 kg navyše pôjde už horšie a hlavne nie rýchlo," vysvetľovala. Ale na fotkách, kde má už až neuveriteľne takmer ploché brucho, nič navyše veľmi nevidno.

Lela prešla za ostatných 7 rokov poriadnou premenou vizáže, pozrite si ju ešte v časoch aktívneho modelingu: 

Lela patrí jednoducho k tým málo šťastlivcom, ktorí majú štíhlosť v génoch. "Nie každá má to šťastie, aby jej nabrané tehotenské kilá jednoducho zmizli samé. Mne pomohla príroda a asi dobré gény po mojej mame," konštatovala sama vo svojom instagramovom príspevku. Aj počas tehotenstva vyzerala veľmi dobre, dokonca aj tesne pred pôrodom sa zúčastnila jedného podujatia, kde nebolo vidieť ani žiadne opuchy nôh v otvorených lodičkách.         

 Lela vyzerá krátko po pôrode naozaj fantasticky:

No najsilnejší je odkaz ostatným mamičkám. "Mamičky, nezabúdajme, že naše telo dokázalo úžasnú vec. Odnosilo dieťa. Všetky kilá v tehotenstve boli krásne a patrili do toho najkrajšieho obdobia ženy. Nemôžu sa len tak stratiť behom niekoľkých dní alebo týždňov.To, čo u jednej ženy zvládne príroda behom pár dní, u druhej môže byť beh na dlhé trate," rozumne skonštatovala Lela Ceterová a zdôraznila, že sa najmä netreba prejedať za dvoch. Pre Lelu je jej telo jednak pracovný nástroj, ale je aj mimoriadne podstatné pre udržanie vzťahu s Karlosom Vémolom, ktorý si na dokonalých silikónových kráskach potrpí. V tomto ohľade sa Lela zjavne báť nemusí, ani nie dva týždne po pôrode je skutočne v skvelej forme.

Súvisiace články

Najčítanejšie