Jasno
14°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Kanye si verejne vylial srdce a prosil Kim o návrat! Takúto reakciu iste nečakal!
Zdielať na
Hudba

Kanye si verejne vylial srdce a prosil Kim o návrat! Takúto reakciu iste nečakal!

Archívna reportáž

Slávny manželský pár, ktorý tvorí hudobník Kanye West (44) a reality show hviezdička a podnikateľka Kim Kardashian (41) je v rozvodovom konaní už takmer rok. Ale ako sa ukazuje, Kanye sa s tým nedokáže zmieriť. Veľmi by chcel, aby ho Kim opäť prijala a mohol sa vrátiť domov, k ich štyrom deťom. Pritom to bol on, kto Kim vyprovokoval k podaniu žiadosti o rozvod. Situácia sa otočila a on o ňu bojuje, ako sa ukázalo aj na jeho poslednom koncerte.

Kanye West vo štvrtok večer vystupoval spolu s Drakeom na benefičnom koncerte "Free Larry Hoover". Koncert bol vysielaný aj naživo a jeho cieľom bolo zvýšiť povedomie o reforme väzenstva a trestu. Konkrétne sa to týkalo prípadu Larryho Hoovera. West a Drake sa zasadzujú za prepustenie tohto spoluzakladateľa chicagského gangu Gangster Disciples, ktorý bol v roku 1973 odsúdený za vraždu a v súčasnosti si odpykáva šesť doživotných trestov vo väzení s najvyšším stupňom stráženia v Colorade.

V sále počas koncertu sedela aj Kim Kardashian, keď počas vystúpenia manžela s piesňou Runaway sa rozhodol odkloniť od hlavného posolstva koncertu a obrátil sa s prosbou na manželku. "Potrebujem, aby si prišla späť ku mne," rapoval West a pridal do skladby nové slová: "Presnejšie, ty Kimberly". Pre Westa to bolo prvé veľké vystúpenie po piatich rokoch a jeho gesto vyvolalo obrovskú reakciu publika. Menej to možno dojalo samotnú Kim, keďže zo svojho rozhodnutia rozviesť sa s Kanyeom neustúpila, ako sa ukázalo zakrátko po koncerte. Ako informoval portál TMZ požiadala sudcu, aby ju vyhlásil za slobodnú, dokonca aj so zmenou v priezvisku.

Pozrite si moment, keď sa Kanye obrátil s prosbou o návrat na jeho manželku:

​Kim Kardashian podala žiadosť ešte začiatkom minulého roka. Po koncerte svojho manžela Kanye Westa, ktorý sa uskutočnil vo štvrtok v Los Angeles, požiadala súd, aby ju oficiálne uznal za slobodnú ešte predtým, ako sa vyrieši ich majetkové vyrovnanie a starostlivosť o deti. Podobne sa tak stalo aj v prípade rozvodu Angeliny Jolie a Brada Pitta. Nevedno, či to vopred oznámila aj manželovi a to bol dôvod, prečo sa rozhodol ešte verejne zabojovať, čo mnohých divákov dojalo a iste aj prekvapilo.

Posledná fotka s Kanyem na Kiminom Instagrame je vyše rok stará:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian West (@kimkardashian)

K svojmu menu Kim Kardashian po svadbe pridala West. A tak to aj uvádzala pri svojom podnikaní. Jej kozmetická spoločnosť sa volá KKW Beauty, rovnako ako parfumy KKW Fragrance. Je ale zjavné, že jej nerobí problém všetko zmeniť, len aby sa priezviska vzdala. No West to nevzdáva. "Urobili sme chyby. Urobil som chyby. Verejne som robil veci, ktoré boli ako manžel neprijateľné. Snažím sa to vyjadriť čo najrozumnejším spôsobom, čo najpokojnejším spôsobom. Potrebujem sa vrátiť domov," vyznal sa. Napriek tomu, že ich oddelil "nepriateľ", verí, že ho s Kim opäť spojí Boh. Tá ale zažíva románik s 28-ročným komikom zo "Saturday Night Live" Petom Davidsonom a návrat k raperovi nie je v pláne. 

Súvisiace články

Najčítanejšie