Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Je už rozvedený? Dara odhaľuje pozadie vzťahu s Nedvědom, prezradila KTO koho zbalil!
Zdielať na
Hudba

Je už rozvedený? Dara odhaľuje pozadie vzťahu s Nedvědom, prezradila KTO koho zbalil!

Archívna reportáž

Ako blesk z jasného neba prišla v piatok správa, že Dara Rolins je už zadaná. A nejde o žiadny čerstvý románik, s jedným z najslávnejších českých futbalistov a viceprezidentom klubu Juventus Turín, Pavlom Nedvědom, tvoria pár už pol roka.

Dara Rolins je na očiach verejnosti už od detstva. Mala sotva 10 rokov, keď sa stala speváčkou a odvtedy jej hviezda už nikdy nezhasla. Hoci ja zvyknutá na všetko, čo popularita obnáša, vrátane jej odvrátenej strany, rozhodla sa, že tentokrát chce byť verejného prepierania jej nového vzťahu ušetrená tak dlho, ako to len pôjde. 

Nebyť toho, že sa napokon sama rozhodla so svojou láskou priznať svetu, zrejme by sa jej podarilo užívať "tajný románik" ešte dlhšie. No azda aj okolnosti spôsobili, že išla s pravdou von skôr, ako by to prasklo bez jej vedomia. Ostatné dni sa začalo rozprávať o rozchode Nedvěda s jeho o polovicu mladšou expriateľkou, rovnako vyšlo najavo, ako je to s jeho manželstvom.

Dara sa na lásku tešila, no na nič netlačila. Aj tak si ju našla, hoci ešte na jar o nej hovorila len symbolicky:

​Manželstvo Pavla Nedvěda trvalo 27 rokov a stal sa otcom syna a dcéry. Nie je žiadne tajomstvo, že zväzok bol už tri roky vážne narušený a manželia žili oddelene, napokon, aj futbalistova expriateľka nebola žiadny tajný románik. S Darou to už ale bude skutočne čistá hra - futbalista je už takmer mesiac rozvedený. no, majú za sebou poslednú fázu rozvodového konania. Pavel je voľný," potvrdil pre portál Super.cz blízký priateľ futbalistu. Otázne je, či sa Nedvěd presťahuje do Česka, alebo Dara do Talianska, či nebodaj majú v pláne v menej lásky prendlovať. Nedvědova dcéra sa vyjadrila, že žiadne sťahovanie do Česka nebude, či ale hovorila aj za otca nie je jasné.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Aj Dara priznala, že sa stretli vďaka jej novej kolekcii džínsov, pre ktorú často cestovala práve do Talianska. Tvrdí, že to ale nebola ona, kto spravil po zoznámení prvý krok k láske.  "A je to tu. To, na čo sme sa obaja netešili, ale vedeli sme, že k tomu raz dojde. Len neviem, kto je na tom horšie... či tí, ktorých to vôbec nezaujíma a vyskakuje to na nich aj z konzervy, alebo my, ktorých životy do podrobna rozpitvávajú," zamyslela sa Dara nad tým, aké šialenstvo vypuklo okolo jej nového vzťahu. No poďakovala tým, ktorí im lásku prajú. "Aj my sme len ľudia, máme rodiny, deti, minulosť aj sny. Nie sme dokonalí, ale myslím, že máme obaja srdce na pravom mieste. Aj preto svojho nového muža milujem a rovnako ako on pri mne, stojím aj ja pri ňom. V dobrom, aj v zlom," nezabudla na záver pripomenút verš z jednej zo svojich najnovších piesní. Tak snáď to bude nadlho, ideálne navždy, to jej želajú aj fanúšikovia.

Nedvěd so svojimi deťmi:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Pavel Nedved (@pavelnedved11official)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie