Jasno
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
TOTO má byť vianočná rodinná fotka? Kate a William záberom poriadne prekvapili!
Zdielať na

TOTO má byť vianočná rodinná fotka? Kate a William záberom poriadne prekvapili!

Archívna reportáž

Tak, ako každý rok, aj teraz členovia kráľovskej rodiny zverejnili fotku, ktorá slúži ako vianočný pozdrav priateľom, známym či charitatívnym organizáciám. Snáď najviac je verejnosť zvedavá na tie, ktoré si vybrala ako pozdrav rodina vojvodov z Cambridge. Fotografia na tohtoročnej pohľadnici zobrazuje usmievajúcu sa rodinu, no skutočne v nevšednom prostredí, pokiaľ ide o Vianoce. Ale rodinka si aj v minulých rokoch vyberala fotky z ich výletov a dovoleniek v rôznom ročnom období na rôznych miestach, no vždy to bolo na britských ostrovoch.

Blížiace sa Vianoce sú pre kráľovskú rodinu každoročne tým najvýznamnejším sviatkom v roku, keď sa všetci už niekoľko týždňov vopred na ne pripravujú so všetkou vážnosťou. Pri týchto prípravách sa niekedy nechávajú aj zvečniť. Zväčša pri spoločnej práci na tvorbe koláčikov a ďalších dobrôt. Známe je video z roku 2019, kde kráľovná spolu s princami Charlesom, Williamom a Georgom pripravovali vianočný puding. 

Medzi najmilšie vianočné pozdravy patria tie, kde sa z pohľadnice usmieva utešená rodinka vojvodov z Cambridge. "S potešením zdieľame nový obrázok rodiny, ktorý sa nachádza na tohtoročnej vianočnej pohľadnici," stálo v popise na Instagrame Kensingtonského paláca. Vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge si ako obrázok na svoju tohtoročnú oficiálnu vianočnú pohľadnicu vybrali rodinnú fotografiu z návštevy Jordánska. Princ William je na snímke v šortkách a khaki polokošeli, ako sedí na zlatej podnožke vedľa svojej manželky v tmavozelených letných šatách s dlhými rukávmi. Princ George a princezná Charlotte sedia po oboch stranách a vpredu na koberčeku z ovčej kože sedí princ Louis.

Zdá sa, že manželstvo Kate a Williama je idylické aj po 10 rokoch:

Jordánsko navštívila rodina vojvodov v plnej zostave začiatkom tohto roka, ako sa uvádza vo vyhlásení Kensingtonského paláca. Nešpecifikovali však, kedy a kde v Jordánsku fotografia vznikla, ani kto je jej autorom. Výlet bol súkromný, takže v tom čase, keď tam rodinka trávila voľné chvíle, o tom nevedel oficiálne nikto. Pre Kate je Jordánsko srdcovou záležitosťou, spolu s rodinou tam ako dieťa prežila dva roky, na ktoré s láskou spomína. Jej otec vtedy pracoval pre British Airways v Ammáne. Spoločne ale navštívili všetky známe miesta Jordánska.

"Miluje to tu, naozaj. A je naštvaná, že som tu bez nej," prezradil princ William so smiechom ešte počas svojej oficiálnej návštevy krajiny v roku 2018. Kate bola v tom čase krátko po pôrode syna Louisa a na tejto ceste sa preto nezúčastnila. Malý princ už ale trochu povyrástol, a tak sa William rozhodol, že Kate a ich trom deťom vynahradí v plnej miere to, o čo prišli pred tromi rokmi. A zjavne to bolo pre rodinku to najkrajšie, čo spolu tento rok zažili, keď si vybrali práve tento záber z nej aj na vianočnú fotografiu. Reakcie ľudí sú nadšené, všetci sa zhodujú v tom, že Cambridgeovci sú dokonalá rodinka.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie