Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Elixír mladosti celebrít je odhalený!!!
Zdielať na

Elixír mladosti celebrít je odhalený!!!

Zdroj: ISIFA

A je po tajomstve! Známa slovenská bylinkárka Anna Kopáčová prezradila špeciálne pre čitateľov topstar.sk recept na nápoj, ktorý vraj dokáže človeka vzpružiť a omladiť. Ktoré celebrity ho už ochutnali?

Príprava „zázračného“ elixíru mladosti nie je náročná. "Do šálky si vyžmýkame polku citróna, do toho citróna dáme strúčik cesnaku, 2-3 lyžice medu a zalejeme vlažnou, alebo studenou vodou, potom to rozmiešame a potom na špic noža dáme maslo,“ vymenúva všetky potrebné ingrediencie milá pani Anna Kopáčová, ktorá je vychýrenou bylinkárkou.

Ak chcete urobiť nápoj do väčšieho džbánu, tak, samozrejme, pridáte z každej suroviny primerané množstvo.

Pije sa, keď nesvieti slnko

"Pijeme ho jedenkrát denne počas dní, keď nesvieti slnko. Je to aj proti chorobám, je to elixír dlhovekosti. A keby sme ochoreli, môžeme ho piť aj dva až trikrát za deň,“ odporúča bylinkárka, ktorú navštevuje množstvo ľudí z rôznymi zdravotnými ťažkosťami.

"Boli u mňa aj verejne známi ľudia - aj z JOJky. Ale ktorí konkrétne, tak to, samozrejme, neprezradím. Aj im som odporučila piť tento nápoj a veľmi si jeho účinky pochvaľovali,“ uzatvára (ne)celebritná bylinkárka z Vrbového.

Súvisiace články