Jasno
21°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Speváčka Lucie Bíla (47): Lieči celebrity
Zdielať na
Hudba

Speváčka Lucie Bíla (47): Lieči celebrity

Pomáha všade, kde sa dá. Česká zlatá slávica a aktuálne aj porotkyňa v Česko-Slovensko má talent 4, vždy veľmi rada poskytne svojim známym a kolegom dobrú radu a odporúčania. Hlavne také, ktoré sa týkajú oblasti zdravia a s ktorými má vlastné skúsenosti. Práve teraz praktizuje jej „liečebnú procedúru“ spevák Kuly (41) z Desmodu. Akú? A v čom by mu mala pomôcť?

Každý spevák si chráni to najcennejšie, čo má – a to sú hlasivky. Mário „Kuly“ Kollár  nie je výnimkou. Na to, aby mu fungovali na 100 percent už vyskúšal kadečo.

„Od vajca, cez bylinky, až po všelijaké komerčné cukríky,“ tvrdí obľúbený rockový spevák. Niečo zabralo viac, niečo menej... Najlepšie skúsenosti mal však vždy s bylinkami. „Veľmi dobrý na hrdlo a kašeľ je slez,“ odporúča teta bylinkárka Anna Kopáčová.

„Určite ho vyskúšam,“ tvrdí Kuly. Niekoľkokrát za rok sa mu totiž stáva, že hlasivky ho zradia a musí sa s nimi nejako popasovať. Aktuálne však skúša liečebnú procedúru, ktorú mu poradila speváčko-liečiteľka Lucie Bíla.

„Hlavnou zložkou tejto liečby je cesnak – veľa cesnaku,“ prizvukuje Kuly. Ešte šťastie, že Kuly cesnak miluje a vôbec mu neprekáža, že po ňom „cítiť“. Cesnaková kúra, ktorú mu odporučila Lucie ale, údajne, po sebe zápach nezanecháva...

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie