Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Hľadá sa kráska 2020! Čaká nás jubilejný ročník MISS
Zdielať na

Hľadá sa kráska 2020! Čaká nás jubilejný ročník MISS

Aktuálna Miss Slovensko 2019, Federika Kurtulíková, už balí kufre na súťaž Miss World, a kým sa vráti, nový riaditeľ už bude vyberať dievčatá, ktoré zabojujú o korunku v 25. ročníku Miss Slovensko 2020.

​Päť korunovaných kráľovien krásy sa spoločne postavilo pred fotoaparát Lukáša Kimličku, aby sa stali tvárami jubilejného, 25. ročníka súťaže krásy.

A užili si aj spoločné fotenie. Bolo iné, ako všetky doterajšie. Celá kampaň k Miss Slovensko bude totiž pre tento ročník čiernobiela.

Aj tento rok sa výber semifinalistiek súťaže uskutoční elektronickou formou. Stačí vyplniť prihlasovací formulár najneskôr do stredy 15.1.2020.

​Súčasťou je zaslanie minútového videa o Tebe, v ktorom nám povieš viac o sebe a svojej motivácii stať sa Miss Slovensko 2020. VIAC TU.

"Slovenské dievčatá si už na možnosť online prihlasovania zvykli a verím, že im je táto forma prvého kontaktu s našou súťažou aj príjemnejšia. Chcem im ale odporučiť, aby si poslali prihlášku čo najskôr. Víťazka Miss Slovensko 2019 Frederika Kurtulíková ju poslala ako prvá a aj tým veľmi zaujala. Vedeli sme, že je pripravená a pevne rozhodnutá," hovorí riaditeľ súťaže  Miss Slovensko Michael Kováčik.