Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Dala si tie šaty naopak? Kardashian opäť vyrazila dych
Zdielať na

Dala si tie šaty naopak? Kardashian opäť vyrazila dych

Archívna reportáž

Kim Kardashian si na šokovaní verejnosti postavila kariéru. Ukazuje sa rada a hranice nemá, ako pred pár rokmi dokázala pri fotkách v úplnej nahote pre istý magazín. Teraz odhalila opäť viac, ako je bežné. Navyše to má aj plagiátorský podtext.

Poriadne sa jej zarezali. Šaty od špičkového návrhára Thierryho Muglera zrejme boli určené pre ženu s menším poprsím. To ale Kim Kardashian zjavne neprekážalo a od úplne nahých pŕs ju delil len tenký, napnutý pásik.

Na sociálnych sieťach si veľmi fanúšikov nenašla, drvivá väčšina podrobila Kim kritike. Niektorí ale prejavili aj veľký zmysel pre humor a šaty prirovnali k 5-bodovým bezpečnostným pásom. Kardashianka tak mohla ušetriť, tento model od Thierryho Muglera stál zrejme niekoľko sto, až tisícnásobne viac, ako by stáli popruhy.

​Už o pár dní neskôr však istá módna stránka uznala, žeby o šaty mohol byť záujem, keď ich prezentovala americká ikona konzumu. Dali ich do ponuky a dokonca tvrdili, že to s Kim konzultovali. Tá sa ostro ohradila a tak potom tvrdenie diplomaticky zaobalili. Ak by sa naozaj pustili do výroby, zrejme by mohli čakať aj list od Thierryho Muglera, ktorý je skutočný autor odvážneho modelu.

Súvisiace články