Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Živý Ken v rozklade. V noci mu vypadávajú zuby
Zdielať na

Živý Ken v rozklade. V noci mu vypadávajú zuby

Rodrigo Alves zasvätil niekoľko rokov života tomu, aby vyzeral ako ľudská bábika Ken. Na svoj vzhľad je náležite pyšný, ale priznáva, že väčšina jeho tela je umelá. Stane sa niekedy, že mu napríklad vypadnú jeho nové keramické zuby.

Viac ako šesťdesiat plastických operácií a sto kozmetických procedúr. To sú čísla, ktoré má za sebou Rodrigo Alves z Brazílie. Štyridsaťtriročný maniak na úpravy dlho nebol spokojný s tým, ako vyzerá. 

​Teraz je konečne šťastný, a hoci na úpravy minul státisíce eur, zďaleka to nie je konečná čiastka. Nezastiera totiž, že po toľkých operáciách sú už ďalšie priam nevyhnutné. 

"Byť živým Kenom nie je jednoduché. Vyžaduje si to neustále udržiavanie sa a zlepšovanie. Niektoré časti sa rozpadajú, preto potrebujem ďalšie a ďalšie operácie," podotkol Alves.

Instagram

​Naposledy musel navštíviť špeciálnu kliniku po tom, čo sa ráno zobudil bez zubov. Nechal si ich urobiť umelé, veľké a keramické. Čo čert nechcel, v noci sa mu zlomili. 

https://www.instagram.com/p/BZHLj-VHChB/?taken-by=rodrigoalvesuk

"Mali sme veľkú párty. Asi som priveľa pil. V noci som mal nočné mory, cvakal som zubami tak veľmi, až sa mi zlomili," povedal. Chrup mu obratom opravili na klinike a opäť je bezchybný. 

https://www.instagram.com/p/BYwzHeXHcwp/?taken-by=rodrigoalvesuk

Jeho posadnutosť zašla až tak ďaleko, že nikdy nemieni zostarnúť. "S dnešnou modernou technológiou na sebe nebudem mať náznak staroby. Staro dnes vyzerá človek, len keď chce," dodal sebaisto.

Súvisiace články