Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Modelku (†30) našli oskalpovanú a bez krvi!
Zdielať na

Modelku (†30) našli oskalpovanú a bez krvi!

Tridsaťročná ukrajinská modelka zahynula rukou svojho priateľa. Po zverejnení podrobností z vraždy zostala Amerika v šoku. Takú hrôzu si nik nepamätá.

Ukrajinská modelka Iana Kasian sa stala obeťou vraždy svojho priateľa. V roku 2016 sa im narodila dcéra Diana. Dva mesiace po pôrode navštívila otca svojej dcéry v Hollywoode, keďže žila s bábätkom u matky. Mali sa pomeriť.

Keď sa jej ale po čase neozývala, vystrašená matka zalarmovala políciu. Tej sa naskytol strašný pohľad na znetvorené telo mladej ženy. Spolu s ním bol v kúpeľni zabarikádovaný aj tridsaťšesťročný vrah Blake Leibel. 

Vedľa nich ležalo ich bábätko. Tomu sa našťastie nič nestalo.

Hrozba trestu smrti

"Kožu mala úplne oddelenú od hlavy a nikto ju nikdy nenašiel," popísal kororner, ktorý obhliadal mŕtve telo. Iana mala po tele okrem iného množstvo modrín a stôp po uhryznutiach.

Pravá časť tváre spoločne s uchom bola odtrhnutá. Príčinou smrti bolo vykrvácanie.

Blake Leibel chcel v Hollywoode preraziť ako ilustrátor. Len pár týždňov pred vraždou nakreslil desivý príbeh, ktorý sa nápadne podobá Ianinej smrti. Na obrázkoch znázornil mŕtve ženské telo bez pokožky na hlave. Leibel si odpykáva svoje besnenie vo väzení a hrozí mu trest smrti.

Súvisiace články