Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Taká bola Hana v posteli. Koptík si odmieta dať pohov...
Zdielať na

Taká bola Hana v posteli. Koptík si odmieta dať pohov...

Archívna reportáž

Ondřej Koptík (34) neprestáva prekvapovať. Odkopnutý milenec herečky Hany Gregorovej (65) sa podľa všetkého nechce a nemieni vzdať mediálnej pozornosti.

Koptík najnovšie poskytol rozhovor českému denníku Šíp. Redaktorka mu položila tie najintímnejšie otázky, a ohrdnutý Ondřej neváhal odpovedať.

"Vzrušovala ma, jej skúsenosti, vedela, kam siahnuť," začal svoje nechutné rozprávanie.

Gentleman...

Podľa Koptíka bol korením ich milostného života zozačiatku fakt, že bol ženatý. "Jej sa podľa mňa dosť páčilo, keď tam bol trojuholník – ja, ona a exmanželka. To ju asi rozpaľovalo, tá vášeň, že musí akoby zabojovať," myslí si.

Aj napriek veľkému vekovému rozdielu jej nikdy nedal najavo, že je oveľa staršia ako on. "Stále som jej hovoril, že je krásna, že je dokonalá," povedal.

Priznal dokonca, že občas si pri sexe s ňou predstavoval iné ženy. "Niekedy áno. Tak to pozná asi každý, myslieť občas na niekoho iného," povedal.

​Podľa jeho slov Gregorová vyžadovala sex dosť často. "Aj keď tá aktivita potom bola na mne, bola to predsa staršia pani. Ale ona je oheň. Dokáže ťa spáliť všetkým, vášňou, sebou, pohľadom. Dokáže chlapa ovládať," dodal na margo svojej bývalej lásky.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie