Skoro jasno
14°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Koptík opísal posledné chvíle Gregorovej s Brzobohatým (†79)
Zdielať na

Koptík opísal posledné chvíle Gregorovej s Brzobohatým (†79)

Archívna reportáž

Exmilenec Hany Gregorovej (65), zajačik Ondřej Koptík (34), už niekoľko dní vyčíňa na sociálnej sieti, kde zverejňuje denne intímne fotky s herečkou, oplzlé básničky, či obvinenia. Posledne poriadne pritvrdil, keď herečku obvinil z nechutnej ohavnosti.

Ohrdnutý exmilenec denne pridáva na sociálnu sieť niekoľko príspevkov, v ktorých sa vyznáva z lásky k herečke, alebo naopak hromží či odhaľuje intímnosti.

Aj keď ho už medzičasom kontaktovali Gregorovej právnici ohľadne oplzlej poézie a zrejme ho vyzvali, aby s podobnými veršami okamžite prestal, pokračuje ďalej.

Posledne ale opäť poriadne prepískol, keď v básni opísal posledné dni herečky s jej nebohým manželom Brzobohatým (†79). Tie tak podľa neho vôbec nevyzerali romanticky a Gregorovú v básňach podozrieva z ohavností.

"Radka zničíš, pritom skoro neplačeš! Na jeho smrti čosi divného je… Fotíš sa pri hrobe, on hral na tvoju strunu! Bozkávaš hrob, potom že ja som cvok! Posledné jeho hodiny tráviš vo vírivke, ani sa ti k nemu nechce! Schádza dolu, hovorí ti, zle mi je… Zavoláš záchranku, ani ťa nehne… Auto svoje mala si? Prečo si nám onemela? Dlho som nad tým premýšľal… On je to jediné, čo si chcela zničiť, než si ovdovela… Viem, asi nemal ten dar, aby ťa poslal do pekiel a ďalej," prezrádza vo veršoch.

​Ohavné obvinenie na adresu herečky tak bude mať možno ďalšiu právvnu dohru, aj keď spomínaný príspevok už medzičasom mladík zo svojho profilu zmazal.

Súvisiace články

Najčítanejšie