Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Koptík neprestáva veršovať, Gregorová zavolala právnikov
Zdielať na

Koptík neprestáva veršovať, Gregorová zavolala právnikov

Archívna reportáž

Exmilenec Hany Gregorovej tvrdí, že je stále zamilovaný. Od začiatku mala ale verejnosť o jeho úprimnej láske k oveľa staršej žene pochybnosti. Keď sa ich vzťah skončil, Ondřej Koptík sa pravdepodobne zbláznil. Najskôr herečku uháňal, aby sa k nemu vrátila naspäť, teraz zvolil ostrejší, a hlavne nechutnejší spôsob pomsty.

Ondřej Koptík sa z rozchodu s herečkou Hanou Gregorovou nedokáže spamätať. Po tom, čo ho vyhodila z bytu, skladá básne jedna radosť. Jeho správanie ale začína prekračuje všetky hranice, a to nielen slušnosti.

Na začiatku písal na sociálnej sieti Facebook prosby, aby sa k nemu vrátila. Teraz sa ale karta otočila a začína na Gregorovú nechutne útočiť. 

Zašlo to až tak ďaleko, že ju obvinil zo svojej závislosti na drogách. "Lásku si ku mne predstierala, možno si aj klamala. Nikdy si ma nemilovala. Iba si mi naschvál ubližovala. A nakoniec si ma v drogách vykúpala," znie jedna z jeho šialených rýmovačiek na Facebooku.

"Pozor, bojte sa. Pani HG na mňa zavolala právnikov. Dnes o deviatej hodine večer som dostal hovor. Za básničky na Facebooku. Tak ja to uvediem na pravú mieru. Určite sa nemusí báť, ja sa na 100 km nepriblížim. Ja viem, pravda bolí. Ako si ale môže byť istá, že všetky básne sú o nej...," napísal v ďalšom statuse Koptík.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie