Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ďalšia celebritná svadba na obzore. TÍTO dvaja kašlú na vekový rozdiel
Zdielať na

Ďalšia celebritná svadba na obzore. TÍTO dvaja kašlú na vekový rozdiel

Svet celebrít obletela veľmi prekvapujúca správa, ktorá hovorí o tom, že ďalší zaľúbenci sa rozhodli pre radikálny krok vo svojich životoch.

Čoskoro päťdesiatročný úspešný filmový režisér požiadal o ruku svoju priateľku, ktorá je od neho o 21 rokov mladšia. Reč je o hollywoodskej herečke Jennifer Lawrence, ktorá sa bude čoskoro vydávať.

Ten pravý

Jej budúcim manželom sa stane Darren Aronofsky. Dvojica sa stretla počas natáčania mysteriózneho filmu Mother!, ktorý má v súčasnej dobe premiéru vo svete. Svoj vzťah oficiálne potvrdili v septembri 2016.

Zdroj z blízkeho okolia prezradil zahraničnému magazínu Life&Style, že budúci rok povedia povedať áno. Vraj majú medzi sebou silné spojenie, obaja sú do seba zbláznení a nechcú otáľať. Jennifer tvrdí, že Darren je ten pravý.

https://www.instagram.com/p/BZCKVI0hhM9/?tagged=jenniferlawrencedarrenaronofsky

Jennifer Lawrence je známa predovšetkým z úspešnej filmovej ságy Hunger Games, kde stvárnila hlavnú postavu menom Katniss Everdeen. Mladá herečka v súčasnej dobe patrí medzi najvyhľadávanejšie tváre vo filmovej brandži, o čom svedčí jej bohatý repertoár filmov, v ktorých si za posledné roky zahrala.

Blysla sa aj v obľúbených snímkach ako X-Men: Prvá trieda, X-Men: Budúca minulosť, Terapia láskou, Pasažieri či Joy. Jennifer žne jeden úspech za druhým, nakoľko domov si odniesla hneď niekoľko prestížnych ocenení ako napr. Oscara, Zlaté glóbusy alebo BAFTA.

Darren Aronofsky sa venuje predovšetkým režírovaniu, produkcii, scenárom, ale z času načas sa postaví aj pred kamery ako herec. K jeho najznámejším snímkam patrí romaticko-dramatický film Fontána, v ktorom si zahrala už jeho bývalá manželka Rachel Weisz. Aj filmy ako Noe, Čierna labuť alebo Requiem za sen boli nakrútené pod jeho taktovkou.

Súvisiace články

Najčítanejšie