Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Koptík prosí Gregorovú na kolenách o stretnutie, popisuje ich milovanie
Zdielať na

Koptík prosí Gregorovú na kolenách o stretnutie, popisuje ich milovanie

Exmilenec Hany Gregorovej (64) je pravdepodobne zúfalý. Najskôr jej skladal básne za hranicou vkusu, potom sa na svojom profile na sociálnej sieti chválil fotkami z postele. A teraz sa kajá.

Ondřej Koptík (34) poskytol redakcii Extra.cz rozhovor, v ktorom opisuje svoj skrat, ale aj lásku k staršej herečke.

Podľa jeho slov je na dne. Rozchod ho až príliš zobral, a to bol hlavný dôvod, prečo začal na svojom profile na Facebooku skladať herečke básne, ktoré sprevádzali spoločné fotky z dovoleniek.

"Milujem ju, chcem, aby sa vrátila. Inak nikdy neprestanem," povedal Koptík.

Blázon

Prezradil, že v spoločnej domácnosti väčšinu hradila Hana a dokonca mu aj kúpila auto. "Ale zobrala mi ho. Zobrala aj moje srdce," zveril sa mladý milenec, ktorý sex s Gregorovou prirovnal k ôsmemu divu sveta.

Zajačik s uboleným srdcom sa dokonca chystá povedať verejnosti aj o obchodných a finančných praktikách svojej milovanej. "Kľudne odtajním niektoré detaily obchodného rázu. Všetkých by to určite zaujímalo a hlavne Hanka by mala veľké problémy," povedal.

Prezradil aj to, že Gregorová predala Divadlo Radka Brzobohatého za osem miliónov českých korún a má veľa informácií nie len na ňu, ale aj na celú jej rodinu. Ako tvrdí, Hanina dcéra Rola je len zatrpknutá tučná ženská bez chlapa. Jej syn Ondřej je samá faloš. Podľa Koptíka mala Hana našepkávačov, s ktorými plánovala jeho vyhadzov z bytu.

Súvisiace články

Najčítanejšie