Polojasno
14°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Keď sa Hanka nevráti, zvediem inú, vyhlásil Koptík
Zdielať na

Keď sa Hanka nevráti, zvediem inú, vyhlásil Koptík

Archívna reportáž

Ani po búrlivom rozchode s herečkou Hanou Gregorovou sa nechce vzdať Ondřej Koptík spoločenskej prestíže. Už teraz má plán, ako sa znovu dostať medzi pražskú smotánku.

"Musím sa priznať, že sa mi páči pozornosť médií a hlavne to postavenie, ktoré som mal. Nechcem sa toho vzdať a stále by som chcel byť verejne známy," povedal Ondřej Koptík portálu Expres.cz.

"Ak sa ku mne Hanka nevráti, asi zvediem inú ženu rovnakého postavenia a veku. Neviem, či si ale na mňa po tom všetkom nebudú dávať ženy pozor. Budem to musieť nejako vymyslieť," vypustil zo seba.

​Vzťah s mladšou ženou ho údajne neláka. Gregorová podľa neho nastavila latku poriadne vysoko. Na sociálnej sieti spísal hneď niekoľko porno veršov, ktorými sa baví celý národ, samozrejme okrem Hany Gregorovej. Tá momentálne zažíva najhoršiu potupu svojho života. 

​Napriek tomu chodí ako dáma so vtzýčenou hlavou. Koptík stále verí, že sa k nemu aj po tom všetkom, čo jej navystrájal, vráti. Neprestáva zverejňovať básne na sociálnej sieti, ktoré dopĺňa fotkami zo súkromia s Gregorovou.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie