Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Kritika Heribanovej z Česka: Šliapla si dosť vedľa
Zdielať na
Móda

Kritika Heribanovej z Česka: Šliapla si dosť vedľa

Spisovateľka Tamara Šimončíková Heribanová zažiarila na bratislavskom Plese v opere svojim outfitom. Prišla v krásnom kroji, ktorý ma takmer 80 rokov a všetkým doslova vyrazila dych. Spoza rieky Moravy sa ale ozvala kritika.

Viaceré čské médiá komentovali róby Sloveniek na Plese v opere. Jedným z módnych policajov je aj Jakub Eliáš, ktorý hodnotil Slovensky pre český portál iDnes.cz. Ten si servítku pred ústa v prípade Tamary nedával. "Občas má každý z nás potrebu vyčnievať z davu... Ale toto naozaj nie," napísal Eliáš.  

"Toto si spisovateľka Tamara Šimončíková-Heribanová na seba môže zobrať na oslavy vzniku Slovenskej republiky alebo na udalosť podobného charakteru, ale rozhodne nie na Ples v opere. Tamara šliapla dosť vedľa. Aj keď je to nádherná žena a krásne sa usmieva. Ani to jej bohužiaľ v tomto prípade nepomôže," dodal Jakub Eliáš. 

Odborník na etiketu ale tvrdí: "Pokiaľ ide o dress-code, tak ten spĺňala na sto percent. Mala veľkú večernú toaletu, mala dlhé šaty," hovorí odborník na etiketu, Anton Bódis.

Asi najväčším jablkom sváru bol Tamarin čepiec. "Čepiec, ktorý mala na hlave bol tiež úplne v poriadku. Etiketa nehovorí, akú pokrývku hlavy dáma smie alebo nesmie mať na plese," dodáva Bódis. 

Súvisiace články