Jasno
13°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Radosť pozrieť! Takýmito róbami ohúrili dámy na Plese v opere
Zdielať na
Móda

Radosť pozrieť! Takýmito róbami ohúrili dámy na Plese v opere

Ples v opere je vždy prehliadkou "crème de la crème“ z dielní módnych návrhárov. Krásne slovenské dámy sa nenechali zahanbiť ani tento rok, niektoré priam vyrazili dych.

Čestná členka plesového výboru Elena Kohútiková vsadila na ohnivú červenú, najviac však zabodovala kabelkou, respektíve jej pôvodom - bola vyrobená šikovnými rukami ľudí v chránenej dielni. Červená bola jasnou voľbou moderátorky večera, herečky Zuzany Mauréry.

Róbou od Jany Kuzmovej vyslovene ohúrila. Dychvyrážajúci model z dielne Borisa Hanečku predviedla Lucia Hablovičová, dokonca svojej róbe dala aj meno, ako sama prezradila: "Ja ho volám lastovička". Hanečka bol aj autorom šiat riaditeľky plesu, Andrey Cocherovej.

Karolínu Chomistekovú obliekol Fero Mikloško, jej požiadavky zneli - čierna, elegantná a dramatická! Najväčší záujem však iste budili šaty Tamary Heribanovej, ktorá sa netají láskou ku krojom. Zažiarila v nádhernom očovskom kroji.

Návrhárka Jana Pištejová sa postarala o modré šaty Celeste Buckingham, aj zelenú róbu Zlatici Puškárovej. Róbami, účesmi a krásou však ohurovali aj ďalšie prítomné dámy, napokon, kde inde sa "vytiahnuť", ak nie na najprestížnejšom plese na Slovensku.

Zdielať na

Súvisiace články