Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vychutnajte si NAJ hviezdne outfity z červeného koberca
Zdielať na

Vychutnajte si NAJ hviezdne outfity z červeného koberca

Odovzdávanie filmových a televíznych cien je udalosťou, ktorá je označované ako "malé Oscary" a podľa toho to aj na červenom koberci vyzerá. Dámy bojovali o TOP róbu večera a predviedli to najlepšie, čo ponúkajú známe módne domy.

Zo strihov volili skôr elegantné priliehavé siluety lichotiace krivkám. Hviezdy si rozruch a blesky fotoaparátov užívali.

Predpísaný smoking nič nepokazí

Kto zažiari tu, má veľkú šancu uchmatnúť si aj blížiacu sošku Oscara. O prekvapenie sa postaral spomedzi pánov herec, brat Bena Afflecka, Casey, ktorý dorazil s mužnou bradou a módnym pánskym drdolom.

U pánov, ktorým je predpísaný smoking, sa toho veľa pokaziť nedá, preto sa objektívy zmeriavali skôr na dámy. Spomedzi žien upútala Evan Rachel Wood, ktorá si svojím outfitom zaspomínala na starý Hollywood.

Žltá klasika

"Moje šaty navrhla značka Altuzara, poslal som im množstvo fotografií Marlen Ditrichovej a iných klasických žien. Chodím na odovzdávanie glóbusov každý rok a vždy som mala šaty, tento rok som chcela niečo úplne iné."

Na staršie časy si zaspomínala aj Natalie Portman, tá zvolila žltú klasiku zo 60. rokov, ktorá ju a jej rastúce bruško urobila ešte nežnejšou. Navyše vo filme Jackie stvárňuje niekdajšiu prvú dámu Jackie Kennedy, čo dokonale zapasovalo.

Súvisiace články