Jasno
17°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Letný hit: Známe ženy sa pýšia nádhernými metalickými tetovaniami
Zdielať na
Móda

Letný hit: Známe ženy sa pýšia nádhernými metalickými tetovaniami

Zdroj: Instagram

Strieborné či zlaté - svietia na opálenej pokožke a sú dokonalým doplnkom k letným outfitom či bikinám. Trend metalických tetovaní zaviedli celebrity, ktoré inšpirovali milióny svojich fanúšičiek.

Hovorí sa, že módni dizajnéri uspejú na trhu vtedy, keď ich kúsky začnú nosiť známi ľudia. Práve speváčky, herečky a modelky, ktoré fotia paparazzi na každom kroku, sú dokonalou reklamou. Platí to pre šaty i doplnky.

Speváčky Kesha, Ariana Grande či popová hviezda a herečka Selena Gomez, všetky milujú metalické tetovania.

Najväčšou fanúšičkou lesklých ozdôb rôznych tvarov a veľkostí je azda spevácka diva Beyonce, ktorá si ich necháva nanášať na celé telo. Dočasné tetovania na krásnej čokoládovej pokožke jej žiaria na stehnách, bokoch, chrbáte či rukách.

Metalické tetovania sú najkrajšie v lete, keď ukazujeme oveľa viac kože ako počas ostatných mesiacov a sme aj pekne opálené. Čo poviete na tento trend?

Zapojte sa do našej súťaže ULET.SI a možno práve vy vyhráte fantastickú dovolenku do Dubaja pre 2 osoby. Stačí poslať originálnu letnú fotku. Súťažiť sa bude v štyroch kategóriách s letnou tematikou – Sexi telo, Crazy selfie, Letná párty a Relax na pláži.

Prihlasovací formulár a všetky dôležité informácie o letnej súťaži Ulet.si!

Luxusnú dovolenku v Dubaji vám prináša INVIA.SK