Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Topmodelka Michaela Kocianová (25) bonzla pikantnosti o svete hviezd
Zdielať na

Topmodelka Michaela Kocianová (25) bonzla pikantnosti o svete hviezd

Byť topmodelkou obnáša nielen kus driny, ale aj závideniahodné životné momenty. Stretnúť osobnosti svetového formátu je snom mnohých, zatiaľ čo iným sa to plní ani nevedia ako. Medzi šťastlivcov patrí i Michaela Kocianová.

Naposledy sa so svetovými esami stretla topmodelka na charite, ktorá sa snažila vydražiť príspevok na záchranu prírody.

"Bola to charita, kde som sa zoznámila s veľmi veľa ľuďmi," priznáva Michaela Kocianová.

"Stretla som sa s Paris Hilton, bola veľmi príjemná a milá, veľmi ma prekvapila. Stretla som tiež Stevom Taylorom či Leonardom DiCapriom," priznáva topmodelka.

So Stevom majú dokonca fotografiu, na ktorej sa bozkávajú. "Lebo na koncerte musí mať pečiatky od ženy," vysvetľuje Michaela.

Facebook/Michaela Kocianova

Na tom istom koncerte sa Michaela stretla s Donaldom Trumpom a jeho novou priateľkou.

"Dokonca som sa s ním odfotila. Pýtal sa ma odkiaľ som, bol priateľský," opisuje Michaela.

Michaela ako topmodelka cestuje po celom svete. "Na Ibize, kde sa pobil Justin Bieber s Orlandom Bloomom, som bola v tom istom čase. Dokonca som tú bitku videla," priznáva.

Michaela o svetových celebritách:

So spevákom Usherom sa zoznámila v New Yorku. Ževraj je veľmi príjemný. No stretnúť vo "Veľkom jablku" hviezdy svetového formátu nie je ničím neobvyklým.

Facebook/Michaela Kocianova

"Navštívila som spolu s Filipom Šebom a spoločnými priateľmi jeden klub, kde sa zrazu objavil Justin Timberlake s Cameron," hovorí.

A takto by topmodelka mohla rozprávať o mnohých hviezdach, ktorých väčšina vidí len na obrazovkách, zatiaľ čo ona ich stretáva naživo.