Oblačno
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Celebritné zúbky. Verešová (33) zaplatila za dokonalý úsmev tisíce
Zdielať na
Móda

Celebritné zúbky. Verešová (33) zaplatila za dokonalý úsmev tisíce

Hovorí sa, že naše ženy patria k najkrajším na svete. Avšak, šepká sa aj to, že sa nevedia starať o svoje zuby. Ako sa na tom slovenské a české celebrity?

Herci a herečky, speváčky, či moderátorky. Každá z nich má dobre natrénovaný úsmev, keď sa zapne červená, či začnú blýskať svetlá fotoaparátov.

Medzi osobnosti s najnablýskanejším úsmevom patria však najmä slovenské modelky, ktoré práve ten častokrát živí.

Avšak zahanbiť sa nenechajú ani ostatné známe tváre slovenského šoubiznisu, ako napríklad Janko Koleník či raper Rytmus.

Čo sa pánov týka, určite najširší a najneprehliadnuteľnejší úsmev má finalista speváckej súťaže Thomas Puskailer. Jeho rovné a biele zúbky udrú do očí  každému fanúšikovi a pravdepodobne aj svoju Abbie ulovil práve na dokonale nablýskaný úsmev. 

Simona Krainová_modelka_česká

ISIFA

V susednom Česku ukazuje najradšej svoje zúbky, samozrejme okrem svojich dokonalých kriviek, aj slovenská modelka a bývalá misska Andrea Verešová.

Tá si dala svoje perličky nedávno vyrovnať zlatým strojčekom za tisícky eur a tak nečudo, že rozdáva úsmevy na všetky strany.

Pozrite sa, ako sa na tom zúbky našich známych osobností:

Hviezdnym úsmevom sa môže pochváliť aj ďalšia modelka, Simona Krainová. Hoci sa povráva, že sa ženám po pôrode zvykne kaziť chrup, u Simony to určite neplatí. Aj naďalej sa totiž môže pochváliť bezchybným úsmevom. Asi sa rovnako dokonale, ako sa stará o dvoch synov, stará aj o zúbky.

Zdielať na

Súvisiace články