Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Andrea Verešová (33): Takto predáva svoje telo
Zdielať na
Móda

Andrea Verešová (33): Takto predáva svoje telo

Modelku Andreu Verešovú vraj ničí bulvár. Dalo by sa povedať, že Slovenka dlhodobo žijúca v susednej Českej republike, tomu intenzívne pomáha. Napríklad fotografiami, ktoré sa objavili na internete. Je na nich mimoriadne sexi a mimoriadne odhalená...

Ruku v ruke s úspechom ide aj publicita. Nie však všetky známe tváre ju zvládnu. Ak vstupujete do sveta šoubiznisu, mali by ste sa vedieť obrniť. Niekedy sa to však nedá, a keď sa o sobe dočítate to, čo ani zďaleka nie je pravda, ide vás roztrhnúť. Svoje o tom vie aj modelka.

"Jediné depresie som mávala z bulváru," priznáva Andrea Verešová. Každá senzácia trvá údajne tri dni a na nelichotivé titulky sa rýchlo zabúda.

"Keď o sebe začnete čítať nepravdy a smutné veci, tak sa vás to dotkne. Ak nemáte hrošiu kožu," myslí si modelka.

"Volajú ľudia: Bože Andrea! Aj takí, čo ma poznajú. Potom musím vysvetľovať, že to tak nie je," pokračuje. Byť neustále pod drobnohľadom médií je niekedy skutočne vyčerpávajúce.

Sama Andrea však zrejme vie, že publicitu k svojej práci jednoducho potrebuje. A tak sa na sociálnej sieti objavili fotografie, ktoré sa o publicitu vždy postarajú. Posúďte sami, POZRITE SI FOTOGALÉRIU.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:35!

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Orviská

Zdielať na