Jasno
15°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Zbláznili sa? Tieto známe ženy si vyšli von v nočnej košeli!
Zdielať na
Móda

Zbláznili sa? Tieto známe ženy si vyšli von v nočnej košeli!

Zdroj: Isifa

Trúfli by ste si vyjsť v nočnej košeli na ulicu alebo večierok? Zrejme, iba ak by ste sa zúčastnili pyžamovej párty. Celebrity rady búrajú konvencie, a tak sa rozhodli zaradiť nočné košieľky medzi bežné oblečenie.

Celebrity udávajú módne trendy a najnovší znie naozaj mimoriadne uletene: Nočné košele ako odev na bežné nosenie.

Občas si známe ženy obliekli šaty, ktoré pripomínali nočnú košeľu, ale v skutočnosti odevom na spanie neboli. Len strih, jemná látka či priveľa čipky evokovali nočný úbor.

Situácia sa zmenila. Vyjsť si vo svojej obľúbenej nočnej košeli je teraz mimoriadne in.

Rihanna

Isifa

Veľkou priekupníčkou tohto módneho výstrelku je speváčka Rihanna (26). Pred pár dňami svet obleteli fotky, na ktorých sebavedomo kráča k svojej limuzíne v dlhej ružovej nočnej košeli.

Rihanna má vlastný módny štýl, ktorý nemá žiadne pravidlá. Krásna rodáčka z Barbadosu rada kombinuje nekombinovateľné.

Katy Perry

Isifa

Tentokrát tromfla samu seba, keď si k nočnej košeli obula športové topánky. Outfit doplnila džínsovou bundou a výraznou ozdobou na krku.

Ak si celebrity neoblečú priamo nočný úbor, snažia sa, aby ich šaty aspoň tak pôsobili. V košieľko-šatách sa už predviedla Katy Perry, Nicole Richie i Victoria Beckham.

Hviezda reality show Heidi Montag (27) siahla po veľmi vyzývavom kúsku, ktorý by sa viac ako na červený koberec hodil na svadobnú noc.

Heidi Montag

Isifa

Ak budete nabudúce riešiť dilemu, čo na seba, neprehrabávajte sa v šatníku. Choďte do práce oblečená rovno v tom, v čom ste spali.

Začudovaným a neinformovaným kolegom vysvetlite, že je to posledný výkrik módy. A basta.

Súvisiace články