Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Prvý diel módnej polície: Barmošová (31) a Buckingham (18) zažiarili!
Zdielať na
Móda

Prvý diel módnej polície: Barmošová (31) a Buckingham (18) zažiarili!

A je to tu! Módne skvosty, aj módne katastrofy! Na odovzdávaní cien OTO sa mihlo z každého rožku trosku. Prichádza módna polícia - diel prvý. V hlavnej úlohe reportérka Saša Orviská a stylista Marián Horňák.

Oslnivá, krásna a najlepšie oblečena dáma slávnostného večera OTO. "Lucia Barmošová bola vo svojich šatách takou dúhou celého večera, pre mňa aj takou malou kráľovnou," neskrýva nadšenie stylista Marián Hornyák.

Zhoda šiat, štýlu a nositeľky. Presvedčivá kombinácia, krásne farby, k tomu vhodne zvolený make-up, aj vlasy. "Nebolo to len o šatách, ale i o žene, ktorá ich mala na sebe," dodal stylista. Za tento outfit si Lucia Barmošová vyslúžila od stylistu Mariana Hornaka veľku pochvalu. "Toto je 100 bodov a ako sa povie v Nákupných maniačkach, je to 10 bodov bez mihnutia oka."

V našom hodnotení teda získala moderátorka televízie JOJ 3 hviezdičky. Pri Andrei Heringovej sme zvyknutí na luxusné a extravagantné róby. Týmto outfitom podľa slov odborníka prekvapila. "Outfit, ktorý zvolila, je podľa mňa na menej formálnu príležitosť. Skôr na nejakú párty alebo koktejl," myslí si módny guru. Biele šaty, trendová, čierna kožená bunda a ligotavé lodičky neboli podľa Mariána vhodnou kombináciou. A hodnotenie? Podľa stylistu ide o veľmi nepresvedčivý outfit a preto dostal len jednu hviezdičku.

Celeste Buckingham pôsobila zrelšie ako sme zvyknutí. čierne šaty zdobené krajkou jej pridali na vážnosti. "Ide o veľmi aktuálny model šiat, trošku sú premotivované, žiaria. Pretože šaty boli o dva levely vyššie ako zvyšok prítomných dám," hodnotí stylista outfit porotkyňe šou X Factor. V našom hodnotení teda získava plný počet bodov.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na