Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Verešová (33): Viem, ako byť sexi
Zdielať na
Móda

Verešová (33): Viem, ako byť sexi

Porodila dve deti a stále vyzerá ako bohyňa. Andrea Verešová prezradila, čo a kto jej dobíja baterky. A to nie je všetko...

Svieža pleť, žiadne kruhy pod očami, úsmev na tvári a z jej prejavu vyžarujúca spokojnosť. Od modelky by asi nejedna dáma potrebovala recept ako sa to pri dvoch deťoch robí. "Ja som vždy tvrdila, že spánok je všeliek, ale každá matka vie, že jej ho nie je doprianého veľa," tvrdí Verešová.

Je teda jasne, že ani modelka nie je výnimkou, avšak, má ešte jednu radu, čo sa dá v prípade prebdenej noci pri plačúcom dieťati urobiť. "Mne veľmi pomáha relaxácia, dvakrát za deň 10 minút a joga," prezrádza modelka.

Nielen cviky, ale aj rôzne procedúry mu pomôcť k tomu, aby naša pleť vyzerala sviežo. "Ja mám tú možnosť ísť doma do sauny, takže s deťmi, alebo bez," popisuje Verešová. Aj tam človek zrelaxuje a má možnosť vypnúť. Je ešte jedno miesto, kde si podľa vlastných slov Andrea dokonale oddýchne od dennodenných rodinných povinností.

"Ja som chcela povedať v práci, práca je potešením, pracujem v kancelárií, fotím predvádzam," dodáva. Človek sa musí snažiť skĺbiť oboje. Rodinu, aj prácu.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:35!

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Orviská

Zdielať na