Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Modelka Gašparovičová (21). Ukrutné bolesti po plastike
Zdielať na
Móda

Modelka Gašparovičová (21). Ukrutné bolesti po plastike

Umelé a veľké, alebo prirodzené a malé? Nie, nehovoríme o prsiach. Reč je tentokrát o inej časti tela, ktorú si dámy nechávajú zväčšovať - pery. Trend kačičkových pier zasiahol nejednu slečnu. No v niektorých prípadoch navždy. Svoje o tom vie modelka Michaela Gašparovičová.

Modelka Michaela  sa pasuje so zdravotným problémom, ktorý jej spôsobil skrášľovací zákrok. "Pred pár dňami mi to opuchlo, bolelo to, nemohla som ani rozprávať, pila som cez slamku," hovorí Miška.

Za nepríjemnou bolesťou stojí syntetická látka, ktorú si modelka nechala vpichnúť do pier. Chcela si ich zväčšiť a krajšie vyrysovať. "Pichla mi tam takú látku, a potom kyselinu hyalurónovú, a to sa nemá," pokračuje modelka.

"Operovali ma v Brne, po zákroku to bolo strašné sa s tým vyrovnať," vysvetľuje modelka. Miška, ktorej plastický chirurg dal pery ako tak do poriadku, však nevidí situáciu ružovo. "No nie je to v poriadku a ani nebude," hovorí Michaela.

Štíhla blodínka zvažuje, či spackaný zákrok na jej ústach bude riešiť súdnou cestou. Michaelu čaká v týchto dňoch ešte ďalšia plastická operácia, ale z tej si modelka ťažkú hlavu nerobí. "Čaká ma plastika pŕs, lebo sa mi implantáty otáčajú, ale nie je to bolestivé, a doktor mi to teraz opraví," dodáva.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk/Stanislava Pavolová

Zdielať na