Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Plesové inšpirácie, časť 5 - Jana Gavalcová
Zdielať na
Móda

Plesové inšpirácie, časť 5 - Jana Gavalcová

Ples je vždy veľká spoločenská udalosť. Nezáleží na tom, či je to ples s účasťou miestnej smotánky, alebo iba mestská udalosť. Snom asi každej dámy je na plese zažiariť a vyraziť ostatným dych. Jana Gavalcová vie, ako na to.

Moderná, divoká a romantická zároveň. Tak by sa dala charakterizovať kolekcia večerných šiat, ktoré na plesovú sezónu 2013 navrhla a ušila Jana Gavalcová. Hneď na úvod treba podotknúť, že jej šaty si istotne zamilujú hlavne mladšie ročníky. Prečo? To sa hneď dozviete.

"Milujem hip-hop a streetovú módu a tak som sa ju pokúsila zakomponovať aj do kolekcie večerných šiat," vysvetľuje návrhárka. Jej modely elegantných večerných rób totiž dopĺňali kapucne. Čítate dobre - kapucne. "Aj v rozprávkach prichádzali na bály dámy zahalené v kapucniach, tak prečo by to tak nemohlo byť aj v skutočnosti?" obhájila svoju lásku k pouličnému štýlu návrhárka. A má pravdu. Veď aj Popoluška prišla do zámku v dlhom plášti ukrývajúc tvár pod veľkou kapucňou.

Navyše, jej modely sú veľmi odvážne. Ľahké priehľadné materiály odhaľujú presne toľko, koľko môžu a dávajú priestor fantázii. Jana sa nebojí ani odvážnych výstrihov a odhalení pokožky. Práve tieto detaily, ktoré na jej modeloch nájdete budú lákadlom najmä pre mladšie dámy.

Ak chcete vyzerať ako novodobá princezná, no zároveň máte odvahu a rada vyčnievate z davu, tieto šaty sú to pravé orechové práve pre vás. Pozrite si video.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na