Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Trendy plesovej sezóny ukázala topmodelka Michaela Kociánová
Zdielať na
Móda

Trendy plesovej sezóny ukázala topmodelka Michaela Kociánová

Desiatky nádherných večerných šiat, ktoré sú predzvesťou blížiacej sa plesovej sezóny, odprezentovala v Bratislave medzi inými aj svetová topmodelka Michaela Kociánová. Plesové róny navrhlo a ušilo 5 najlepších slovenských módnych návrhárok a predstavili ich na módnej prehliadke Orange fashion 2012.

Tradičná módna prehliadka Orange fashion sa konala už po deviaty krát a tak ako každý rok, aj teraz sa na ňu prišlo pozrieť mnoho známych tvárí. Načerpať inšpiráciu, pokochať sa krásou alebo sa len tak zabaviť. "Päť skvelých dám, myslím si, že to bolo pastva pre oči," povedala moderátorka Alena Heribanová.

Zaujímavosťou tohtoročnej show boli akrobatické výkony, ktoré neveriacky sledovali všetci prítomní hostia. Dve slečny na hodvábnych lanách netradične uvideli kolekciu šiat zo srdca.

"Sú to šaty, ktoré boli pripravené zo srdca, pretože ich módne návrhárky venovali na charitatívnu aukciu. Sú venované zo srdca, otvoreným ľudským srdciam, ktoré chcú pomôcť detičkám, ktoré sa liečia v detskom kardiocentre," uviedla šéfka Plesu v opere Andrea Cocherová.

Možno sa to nezdá, ale plesová sezóna začne už o 33 dní. Je teda najvyšší čas začať sa pripravovať na najveselšie a najfarebnejšie obdobie roka. Farebné a prekvapujúce boli aj kolekcie na móle. Netradičné boli aj kapucne, ktoré na svoje modely prišila Jana Gavalcová. Extravagantná návrhárka skombinovala eleganciu so štýlom ulice. Najfarebnejšia bola kolekcia najnižšej návrhárky tohto večera, Hany Převrátilovej. Inšpirovala sa západom slnka.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na