Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Supermodelka Gisele Bündchen (32) porodila dcéru Vivian Lake
Zdielať na
Móda

Supermodelka Gisele Bündchen (32) porodila dcéru Vivian Lake

Zdroj: ISIFA

Brazílska supermodelka Gisele Bündchen v stredu porodila dcéru. S manželom Tomom Bradym dali dievčatku meno Vivian. Dvojica má spolu ešte trojročného syna Benjamina, ktorého modelka priviedla na svet metódou pôrodu do vody.

"Sme veľmi šťastní a vďační za to, že sme stali rodičmi ďalšieho anjelika. Vivian Lake sa narodila doma 5. decembra. Je zdravá a plná života," uviedla Bündchen na svojom profile na sociálnej sieti facebook.

Najlepšie platená a najbohatšia supermodelka nového tisícročia Gisele Caroline Bündchen sa do sveta modelingu dostala náhodou. Ako štrnásťročnú si ju v rýchlom občerstvení McDonald's na výlete v brazílskom Sao Paule všimol agent Elite Modeling. "Na to zabudnite," znela najskôr odpoveď modelky, ktorá sa dodnes objavila na viac ako 600 obálkach prestížnych časopisov.

Zúčastnila sa na národnej súťaži Elite Model Look, kde skončila druhá. Na medzinárodnom kole na Ibize sa jej ušlo štvrté miesto, čo naštartovalo jej hviezdnu kariéru. Tridsaťdvaročná Bündchen je zapísaná v Guinnessovej knihe rekordov ako najbohatšia supermodelka na svete.

Za quarterbacka amerického futbalového tímu New England Patriots sa vydala 26. februára 2009 a v decembri toho istého roka mu porodila syna Benjamina. Tridsaťpäťročný športovec je tiež otcom syna Johna, ktorého má s herečkou Bridget Moynahan. Chlapec oslávil 22. augusta piate narodeniny.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj:Lucia Husárová, SITA

Zdielať na