Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dvončová-Klimová (24) a Kocianová (23). Krása láske (ne)praje
Zdielať na
Móda

Dvončová-Klimová (24) a Kocianová (23). Krása láske (ne)praje

Sú krásne, mladé a úspešné. Majú všetko po čom túži asi každá dospievajúca slečna. Sú to topmodelky. Denisa Dvončová-Klimová a Michaela Kocianová dobyli svet modelingu a žnú obdivné pohľady všade kade chodia. A cestujú veru často a ďaleko. Medzi týmito dvoma dámami je ale aj jeden veľký rozdiel.

Fotograf Jakub Klimo a topmodelka Denisa Dvončová-Klimová sú do seba ešte stále poriadne zaláskovaní. Nepohnú sa od seba ani na krok. Denisa a Jakub tvoria taký typický modelingový pár, no život vo svetle reflektorov a bleskov nie je až taký normálny.

"Ja si to ani neuvedomujem, že je to nejaký iný spôsob života, lebo moji rodičia boli a vlastne aj sú z tejto istej brandže,"
tvrdí Jakub Klimo. Bol to vlastne Kubo, kto pomohol Denise zažiariť. A práve kvôli Kubovi a dieťatku ona zavesila modeling na pár rokov na klinec.

"Ja už som teraz trošku mimo toho všetkého, lebo ja už teraz žijem dva roky so svojím synom. Jeden celý rok som ani nepracovala, okrem toho, keď sme spolu fotili tri mesiace po pôrode, ale teraz zas začínam, lebo mi to chýba," priznáva Denisa.

Nooooo, komu by nechýbalo cestovanie, luxus, krásne šatičky, nové zážitky? Neveríte? Miša Kocianová to všetko prežíva deň čo deň. Pravdou však je, že na takéto nádherné, priam rozprávkové miesta, cestuje topmodelka zväčša sama.

A to je smutné. Mať po svojom boku partnera je pre krásnu ženu veľmi ťažké. Miša nám prezradila prečo. "Lebo máme veľmi málo času sa o nich starať a potom to končí rozchodmi," vysvetlila modelka.

To by pre krásnu ženu, akou Miša rozhodne je, nemal byť predsa žiaden problém. Zádrheľ je ešte v čomsi inom - v chlapskej ješitnosti. "My sme zväčša ženy, baby, ktoré sme nezávislé od tých chlapov, zarábame si na seba a keď sme mladé, tak nám to až tak nevadí, možno za 5 rokov budem sedieť doma s dieťaťom a budem šťastná," hovorí Miša na záver.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na