Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Hablovičová (34) tehotenstvo priznala, no pohlavie stále tají
Zdielať na
Móda

Hablovičová (34) tehotenstvo priznala, no pohlavie stále tají

Kaderníci, maskéri, modelky, návrhári, veľké publikum s hŕbou prominentov. Pre bežného diváka je určený hlavne nablýskaný výsledok. Teda to, čo vidia na móle. Ale čo sa deje za oponou? Je všetko skutočne tak perfektne pripravené?

Kto iný, ako Lucia Hablovičová na módnej prehliadke nesmela chýbať. Narastajúce bruško už však nezakrýva. Informáciu o tom, že čaká svoje prvé dieťatko spočiatku tajila. Dnes má ale tajomstvo ďalšie. Pohlavie potomka si totiž údajne nechá iba pre seba. "Ten výsledok by som chcela nechať v úzkom kruhu rodiny," tvrdí. 

Tehotenstvo si užíva i napriek tomu, že od skorých začiatkov ju trápili nevoľnosti. "Je pravda, že mi bývalo veľmi zle, aj keď mi všetky mamičky hovorili, že nič také nepociťovali, tak ja som to vedela každú hodinu a každú minútu," opisuje modelka.

Didi Mórová je kočka i keď nie je tehotná. Avšak muža s veľkým M však stále po svojom boku nemá. "Nenašla som nikoho, ale nevadí, pretože ja som nehľadala," povedala herečka. Fero Mikloško bol na párty ako vždy, vysmiaty od ucha, k uchu. Že by mu radosť robila špeciálna kolekcia pre tehuľky v podaní Lucie Hablovičovej? "Ani sme nemuseli veľa prerábať, lebo Lucka je v takých začiatkoch, takže sme to všetko zvládli," vysvetlil návrhár.

V dave zabávajúcich sa hostí sme si nemohli nevšimnúť novopečenú mamičku Denisu Mendrejovú, ktorá bola od svojho pôrodu prvý raz na párty. "Mimi som nechala doma s oteckom a mojou maminou pre istotu, takže strážia mi ju," dodala.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na