Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Plekanec v uteráku, Šafářová v bikinách! TAKÁTO figúra dva mesiace po druhom pôrode?!
Zdielať na

Plekanec v uteráku, Šafářová v bikinách! TAKÁTO figúra dva mesiace po druhom pôrode?!

Archívna reportáž

Sympatický pár dvoch vrcholových športovcov Lucie Šafařovej (35) a Tomáša Plekanca (39) tvorí s ich štyrmi deťmi veľkú rodinu. Lucia tento rok v máji porodila k dvapolročnej dcérke Leontýnke synčeka Olivera. Tomáš má aj dvoch starších synov, ktorí sa narodili ešte počas jeho manželstva s Luciou Vondráčkovou. V rámci striedavej rodičovskej statostlivosti bývajú dva týždne v mesiaci u neho, a tak sa Šafářová musí riadne oháňať. Už si ale na to zvykla a našťastie má vďaka športovaniu stále dobrú kondíciu, ale aj figúru.

​Plekancovci radi a často cestujú. V júli sa vybrali na letnú dovolenku na Cyprus. Lucie je aktívna na sociálnych sieťach a zdieľa aj dovolenkové chvíle pri mori. Z fotografie, kde stojí za Tomášom, aby ho natrela opaľovacím krémom, cítiť dovolenkovú pohodu. No to nebolo to, čo priaznivcov páru na fotke najviac zaujalo. Hoci mal Tomáš okolo bedier obtočený len uterák, ohúrila Lucka v bikinách. Iba dva mesiace po pôrode nie je na jej tele už ani stopa po tehotenstve.

Lucie je ale na pohybe priam závislá, najradšej cvičí spolu s Tomášom v ich domácej telocvični, ale obľubuje aj dlhé prechádzky s kočíkom. "Na cvičenie nie je veľa času, ale stále ma baví! Dostať sa do formy po druhom dieťati je oveľa ťažšie... ale aspoň mám výzvu," zdieľala nedávno na Instagrame svoje starosti aj radosti na materskej. "Stále mám rada rôzne športy, som veľmi aktívny človek, rada som v pohybe a cvičenie ma baví neustále," zverila sa s jej záľubami, z ktorých nechce priveľmi upúšťať ani počas materskej.

Pri prvom tehotenstve sa Lucie vôbec nešetrila:

Určite nechce poľaviť ani kvôli Tomášovi, ktorý je ešte stále aktívnym športovcom aj profesionálne. Popri behaní okolo toľkých detí by snáď iný pohyb ani nebolo treba, ale ako bývalá tenisová profesionálka má iste tie najlepšie poznatky, ako si rozvrhnúť cvičebný program na jednotlivé partie tela. Dbá aj na správnu životosprávu vrátane stravy, pričom v tomto smere je na seba veľmi prísny aj Plekanec. Jednoducho, športovci sa nezaprú a sú na to iste aj hrdí. Keď sa narodil malý Oliver, Lucie to nezabudla zdôrazniť. "Vitaj v tej našej športovej rodine, Oliverko! Sme veľmi šťastní, že ťa máme!" stálo v jej príspevku na Instagrame po príchode z pôrodnice. V tejto rodine sa veru športu nikto nevyhne, azda budú mať Plekancovci parťákov aj v deťoch.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Safarova (@lucie.safarova)

Súvisiace články

Najčítanejšie