Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Soukupovi dochádza trpezlivosť, Agáta sa durdí: Ja ho zabijem!
Zdielať na

Soukupovi dochádza trpezlivosť, Agáta sa durdí: Ja ho zabijem!

Zdroj: Instagram/AH

Dva mesiace trvávajúci vzťah influencerky Agáty Hanychovej (37) a mediálneho magnáta Jaromíra Soukupa (53), prechádza do kritického tretieho mesiaca, po skončení ktorého sa Agáta zvyčajne rozhodla ukončiť svoje predchádzajúce vzťahy. Výnimkou bol chirurg Andrej Nikov, s ktorým to potiahla až na šesť mesiacov. Teraz sa uvidí, čo a ako bude so Soukupom. Ten má ale v rukách iné tromfy, ako si udržať prelietavú influencerku. Je to skúsený a ostrieľaný muž s nemalým majetkom a iste vie ako ju zaujať. Po vile v Marbelle, kde si užívali spoločné chvíle vyše mesiaca, teraz vytiahol ďalší tromf v podobe krásneho apartmánu s veľkou terasou s výhľadom na centrum New Yorku.

​Takého frajera zatiaľ Agáta rozhodne ešte nemala. Zväčša to boli muži, ktorých vraj musela finančne podržať skôr ona. Ešte aj jej exmanžel Jakub Prachař (38) od nej po rozvode vytrieskal nemalé peniaze za dom, ktorý si postavili počas manželstva. To Soukup zrejme nepotrebuje. V Prahe vlastní údajne jeden z najdrahších luxusných apartmánov s veľkou terasou a mega výhľadom. Okrem toho, ako je už známe, má aj vilu v Marbelle, apartmán v New Yorku a ktovie, akým majetkom ešte prekvapí. Na pôžitkárku Hanychovú to musí pôsobiť ako magnet. Iste sa jej páči, že po prílete z Marbelly ich už čakal osobný šofér, ktorý ich zaviezol domov.

Na výlet do New Yorku si tiež so Soukupom zaleteli v biznis triede. Podobne lietala snáď len Agátina mama, ak sprevádzala niekedy manžela Stropnického, keď bol ministrom, na oficiálnych štátnických návštevách. Mamu Veroniku Žilkovú by azda mohla tromfnúť iba ak by Soukup kandidoval za prezidenta a vyhral by voľby - to by lietali vládnym lietadlom. Kandidatúru ešte zvažuje, ale vyzerá, že do toho najskôr napriek silným rečiam spred piatich rokov, nepôjde. Agáte ale zjavne ku šťastiu stačí aj biznis trieda, kde neprestávala nahrávať videá na Instagrame. To sa už Soukupovi vôbec nepáčilo.

Agáta si v minulosti zahrala hlavnú úlohu v klipe od rapera Rytmusa k jeho piesni Zlatokopky: 

Agátiny sledovatelia mohli vidieť v priamom prenose, ako jej dohovára. "Nechaj už tie storíčka," povedal jej otrávene. Na to zareagovala odkazom na Instagrame: "Ja ho zabijem!". Iste to nemyslela vážne, ale bolo jasné, že sa jej jeho hundranie nepozdáva. "Hudry, hudry, hudry," pubertiacky mu odpovedala internetová závisláčka a nebolo to prvýkrát, čo naznačovala, že je hundroš. Soukup je síce veselý chlapík s mladíckym duchom, ale aj tak má zjavne potrebu svoju o šesnásť rokov mladšiu partnerku usmerniť v jej hlúpych návykoch, čo je okrem instagramu aj jej fajčenie. Pochválil sa, že Agáta už fajčí predsa len menej. No na prvý pohľad je zjavná jedna vec - niet pochýb, že medzi nimi panuje fyzická príťažlivosť, v mnohých ohľadoch si rozumejú, ale Agáta sa predsa len správa do značnej miery nezrelo a aj trošku drzo, čo jedného dňa môže Soukupa už prestať baviť. Alebo ju omrzí jeho hundranie. Otázka je, čo príde skôr.  

Agáta si po slnečnej Marbelle užíva rušné ulice New Yorku, Jaromír sa zdá byť miestami poriadne otrávený:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Najčítanejšie