Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Kuchařová po rozvode s Brzobohatým: Život mi naložil! Nového muža po boku si ale pochvaľuje!
Zdielať na

Kuchařová po rozvode s Brzobohatým: Život mi naložil! Nového muža po boku si ale pochvaľuje!

Archívna reportáž

Takto pred rokom Tatiana Kuchařová (34) ešte stále verila, že s manželom Ondřejom Gregor Brzobohatým (39) si konečne naplnia túžbu po dieťati a stanú sa rodičmi. On už ale mal zrejme v hlave zajačie úmysly, aj keď len krátko predtým v júni manželku prekvapil nápadom, aby si po piatich rokoch obnovili manželský sľub, čo sa aj stalo. Ktovie, čo napokon rozhodlo, keď si niekedy ku koncu augusta zbalil veci a odišiel bývať z ich spoločného mezonetového bytu na Smíchove do jeho mládeneckého na Malej strane. Táňa za nim prišla na vtedy sa konajúci filmový festival do Varoch, aby ho podporila na jeho koncerte a médiám tvrdila, že verí ich vzťahu, aj keď priznala krízu, ktorú ale vraj prekonali.

​V krátkom rozhovore po koncerte Ondřeja vo Varoch vlani spomenula, že s manželom prešli veľkou skúškou, ale "to, čo má pretrvať, pretrvá" a iste verila v ten lepší prípad. Ako je už známe, nestalo sa tak. V decembri jej po prevalení Ondřejovej aférky s istou tanečnicou došla trpezlivosť a oznámila rozchod. "Jediné, čo k tomu môžem povedať je to, že náš vzťah sme teraz definitívne ukončili a ja požiadam o rozvod. To, čo som sa dozvedela z médií, ma prekvapilo a zaskočilo a je to pre mňa pochopiteľne veľké sklamanie v človeku, ktorému som verila a plánovala s ním aktuálne rozšíriť rodinu," vyšla s pravdou von. Neskôr, keď už bol známy jeho vzťah s moderátorkou Danielou Písařovicovou (43) začala tvrdiť, že sa dozvedela, že ju s ňou podvádzal ešte počas ich manželstva.

Bolo vidieť, že Táňa veľmi trpí a svoje emócie nezvláda, keď dávala neustále pichľavé statusy na sociálnu sieť s narážkami na Ondřeja. Teraz je to už vraj za ňou. "Moje sebavedomie bolo veľmi skúšané. Bola to silná konfrontácia," priznala sa pre Blesk bývalá Miss World, pre ktorú bolo iste potupou zistenie, že Ondřej dal prednosť inej, dokonca staršej kráske. "Ale teraz som už sebavedomejšia a mám sa krásne," tvrdí s úsmevom na tvári, no má dojem, že to nemá práve ľahké. "Ten život mi poriadne naložil! Vždy sú to skúšky, ktorými musíme prejsť, pretože na to máme a cez ne rastieme," uvedomuje si s pokorou prínos toho všetkého, čím prechádzala najmä posledný rok inak veľmi ambiciózna a sebavedomá žena. Zverila sa preto do rúk terapeuta.

Taťána sa predstavila aj v spolupráci s Kaderníkom Tomášom Arsovom:

A treba uznať, že Táňa má byť na čo hrdá. Dokázala toho už v živote nemálo aj odhliadnúc od toho, že má titul najkrajšej ženy sveta. Získala uznanie aj ako zakladateľka charitatívnej organizácie Krása pomoci na podporu projektov pre seniorov, ktorú prezentovala aj na pôde OSN v Ženeve a New Yorku. Ocenila ju preto aj medzinárodná organizácia WNYLE titulom lídra mladej generácie. Od roku 2017 je ambasádorkou udržateľného rozvoja Zeme v rámci agendy OSN. Bola čestným hosťom mnohých významných svetových podujatí. Zahrala si aj vo filmoch, nehovoriac o jej úspechoch v modelingu. Najnovšie ju čaká spolupráca so známym kaderníkom Tomášom Arsovom (33). "Sme rovnako naladení. Tomášovu prácu sledujem už dlho a som rada, že sme sa dali dokopy," zverila sa Blesku Kuchařová o tom prínosom vzťahu s vychyteným kaderníkom po boku. Skutočne sa nezdá, žeby bol k Taťáne život obzvlášť krutý, naopak, okrem manželstva jej vychádza snáď všetko, na čo siahne.

Taťána nemá po rozchode s Ondřejom o nápadníkov núdzu:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie