Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Attila Végh je dvojnásobný otec! Jeho bábo dostalo rozprávkové meno!
Zdielať na

Attila Végh je dvojnásobný otec! Jeho bábo dostalo rozprávkové meno!

Archívna reportáž

Najlepší slovenský zápasník, 36-ročný Attilla Végh a jeho manželka Natália sú manželmi už piaty rok a pôsobia ako dokonalo harmonický pár. V roku 2020 sa v januári stali rodičmi malého Attilu a krátko po jeho druhých narodeninách mu zabezpečili ten najlepší darček - súrodenca.

Nie je veľa zápasníkov, ktorí by sa tešili takej popularite ako Dunajskostredčan Attila Végh. Jeho meno pozná azda každý, nepochybne aj vďaka K.O., ktoré zasadil pred vyše dvomi rokmi českej zápasníckej hviezde, Karlosovi Vémolovi, ale iste aj preto, aký je bezprostredný a vtipný. Attilova nedokonalá slovenčina a veľký zmysel pre humor z neho spravili aj televíznu hviezdu a dokonca je o ňom nakrútený aj veľký dokumentárny film.

Navyše, Attila je ľuďom veľmi sympatický aj pre skromný a pokorný dojem, ktorým pôsobí a rozhodne aj pre jeho lásku k rodine. V rodine Véghovcov sa skutočne žiadne škandály nekonajú, naopak - s Natáliou stále svetu ukazujú svoje rodinné šťastie a lásku. A to aktuálne korunovali najlepšie ako sa dá - k synčekovi pribudla dcérka.

Attila sa na druhé bábo veľmi tešil:

"Moje plány na tento rok boli úplne iné, ale ako som raz spomínala, človek mieni, pán Boh mení. Bol to veľký šok pre mňa, skoro som odpadla," napísala Natália úprimne ešte minulý rok v auguste, keď sa už nedalo skrývať rastúce bruško. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Attila Vegh (@veghattila)

A práve v deň s najjedinečnejším dátumom nielen v tomto roku, 22.02.2022, Natálii bruško spľaslo - na svet totiž prišlo dievčatko. "Ahoj Dorotka naša milovaná, vítame ťa na svete," napísal na Instagram šťastný otecko. Pre dievčatko vybrali skutočne krásne meno a síce by niektorí mohli namietať, že v rozprávkach ho neraz mávajú nie práve sympatické postavy, no má ho aj hlavná hrdinka jednej z najkrajších rozprávok o čarodejníkovi z krajiny Oz. Tak nech je aj malá Dorotka Véghová taká odvážna a šikovná, gratulujeme!

Súvisiace články

Najčítanejšie