Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tak to bolo rýchle! Hanychová šokuje priznaním, AKO ďaleko je na tom s jej slovenským frajerom!
Zdielať na

Tak to bolo rýchle! Hanychová šokuje priznaním, AKO ďaleko je na tom s jej slovenským frajerom!

Archívna reportáž

Tak, ako donedávna prekvapovala Agáta Hanychová (36) častým striedaním partnerov, ešte snáď viac prekvapila teraz svojim rýchlym rozhodnutím o tom, že konečne našla toho pravého. Ani sa jej netreba čudovať, veď získať si srdce fešného a úspešného chirurga je riadne terno. Pokiaľ jemu neprekáža nevalná povesť prelietavej Agáty, čo už viac si len mohla priať. Jej kroky svedčia jasne o tom, že túto príležitosť si nechce nechať ujsť.

​Neváhala dlho a pri prvej príležitosti si ho k sebe aj nasťahovala, ako sama Agáta prezradila v rozhovore pre Blesk. "Myslím, že už som s hľadaním ideálneho chlapa skončila a Andreja si nechám. Od druhého dňa spolu bývame a je to fajn. Andrej má v Prahe malý byt, kde prespáva, keď je unavený z práce, ale inak žije s nami v mojom dome. Skrine v spálni boli už dlho prázdne, takže som nič dokupovať nemusela," vysvetľovala Blesku rozvedená mama dvoch detí. Dom jej už konečne patrí celý, keďže pred dvomi týždňami definitívne vyplatila exmanželovi Jakubovi Prachařovi (38) jeho podiel tak, ako sa dohovorili.  

"Majetkové vyrovnanie je pri konci. Pred 14 dňami som mu poslala peniaze. Mám prázdny účet, nemáme rodinnú chalupu v Orlických horách, ale mám barák a dve deti,“ zverila sa Blesku Hanychová.

Agáta si kedysi zo Slovákov uťahovala, avšak fešný chirurg azda zmenil jej názor:

"Tak to jednoducho je, ale konečne mám pokoj. Keby som nemala deti, tak ten dom predám, ale teraz ho aspoň môžem vymaľovať, zútulniť a naviac záhrada s bazénom je na leto pre všetkých najviac," dodala. Ale tiež je to ideálne riešenie pre jej novobudovaný vzťah s lekárom Andrejom  Nikovom. Dokonca v ňom nenašiel miesto len on, ale aj jeho malá dcérka Adélka, ktorá je rovesníčkou Agátinej Mii (4). "Urobila som jej na poschodí detskú izbičku, aby mala svoje miesto, keď je u nás. Myslím, že nám to dohromady klape a sme konečne všetci šťastní," konštatovala konečne spokojná Agáta. Snáď jej to aj dlho vydrží.

Agáta si svojho nového partnera spolu s jeho dcérkou rovno nasťahovala do rodinného domu, v ktorom žije s jej dvomi deťmi Miou a Kryšpínom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie