Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Je to vonku! Sajfa prezradil pohlavie bábätka, ktoré s Veronikou čakajú!
Zdielať na

Je to vonku! Sajfa prezradil pohlavie bábätka, ktoré s Veronikou čakajú!

Tretieho feburára oslávila Veronika Cifrová Ostrihoňová narodeniny. Jej milujúci manžel Sajfa nezabudol na krásnu gratuláciu, ako to len on dokáže, no tentokrát bola tá najpodstatnejšia informácia až na konci jeho príspevku na sociálnej sieti. Oznnámil svetu, že čakajú druhé bábätko.

"Držali sme jazyk za zubami ako dlho bolo treba. Sára bude mať súrodenca! Nevieme sa dočkať! Ďakujeme za pozitívnu energiu," oznámil svetu tú najkrajšiu správu. Nastávajúca dvojmama bola ešte zdieľnejšia a upresnila cez hashtag, že "klokan priletí v lete" a je zjavné, že sa nechala inšpirovať Marešovcami. Tým tiež prinesie bábo "klokan", ako Leoš na jeseň napísal, no oni sa dočkajú už každým dňom.

V správe o tehotenstve sa už-už zdalo, že malá Sára prezradí aj pohlavie súrodenca, ale nestalo sa. Na Veronikinu otázku, či to bude braček alebo sestrička odpovedala síce jednoznačne, že to bude braček, ale volať sa bude sestrička. No dnes už je zrejmé, že to vlastne povedala správne.

Sajfa si zaspomínal aj na svoje začiatky v televízii JOJ:

Malá Sára si len trošku poplietla meno, ktoré azda ešte rodičia ani nemajú vybraté, no inak povedala pravdu, čo to bude. "Bude to chlapček a bude to niekedy v lete," prezradil Sajfa v Ranných novinách televízie JOJ a dodal, že je to v ich rodine skutočne výnimočné. "Ja som z troch bratov a všetci traja máme len dcéry, ale teraz sa bratovi narodí syn, bude prvý, a tak je možné, že sa tie chromozómy nejako zamiešali a my ideme v tejto línii," prezradil, že predsa len nastala zmena, ktorú už možno ani nečakali.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa © Sajfa (@sajfa)

Na druhé bábo sa už moderátor veľmi teší. "Teším sa veľmi, myslím, že otcovstvo mi veľmi pristane a ja si to veľmi užívam, pretože Sára je úplne po mne, teda samozrejme, je aj po Veronike, ale aj po mne, je to také zlatíčko, máme z toho radosť, je to super," povedal Sajfa a nie je dôvod si myslieť, že by to nehovoril úprimne. Napokon, aj z fotiek na Instagrame je zjavné, že si otcovstvo skutočne užíva.  "Môj čas mi umožňuje byť s dieťaťom a myslím, že je to najlepšia investícia. Keď v pätnástich príde, že 'ocko, ja sa chcem odsťahovať', tak jej vtedy všetko pripomeniem," uzavrel so smiechom svojský moderátor, ktorý svoju televíznu kariéru začal práve na obrazovkách televízie JOJ.

Súvisiace články

Najčítanejšie