Zatiahnuté
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Nechutný zvrhlík?! Zakladateľ Playboya bral do postele aj psov, tvrdenia svedkýň sú desivé!
Zdielať na

Nechutný zvrhlík?! Zakladateľ Playboya bral do postele aj psov, tvrdenia svedkýň sú desivé!

Archívne video

Ikona Playboya, jeho zakladateľ Hugh Hefner (†91), bol riadny zvrhlík. Vyplynulo to z uverejnených spomienok niektorých z dievčat, ktorými sa rád obklopoval vo svojom sídle. Je až neuveriteľné, čo všetko si nechali, sú za tým zväčša smutné príbehy. Niektoré trpeli fyzicky, mnohé aj psychicky. Medzi nich patrila aj americká herečka a modelka Holly Madison (41).

​V novej dokumentárnej sérii Madison prezradila, čo všetko sa dialo počas rokov, ktoré strávila v sídle slávneho zvrhlíka. Prečo to trpela, vie najlepšie iba ona, ale mnohým sa to len ťažko chápe. Dievčatá boli často pod vplyvom drôg, čo ich myseľ odpútavalo od reality. Konečne po rokoch boli ochotné podaktoré z týchto Hefnerovych "zajačikov" prehovoriť o tomto zvrhlíkovi, ako vyplýva z ich výpovedí. Je až zarážajúce, že je pre mnohých fanúšikov Playboya ešte stále ikonou.

"Spomínam si, že som sa občas, hlavne v prvých rokoch, cítila lapená v začarovanom kruhu hnusných vecí a nevedela som, čo robiť," zverila sa Holly Madison. "Bolo veľmi frustrujúce v tom žiť každý deň. Neustále nejaké drámy, napätá atmosféra," pritakala jej Bridget Marquardt, ktorá tiež patrila do skupiny dievčat v dome Hefnera. Madison to podľa jej slov od neho schytávala najviac. "Rozhodne na nej bolo vidieť, že upadá do depresie a že se mení," uviedla v dokumente Bridget.

Hefner neprestal so ženami ani po osemdesiatke:

​Madison pritom patrila jeden čas medzi tri vyvolené dievčatá Hefnera. Ďalšie dve boli Bridget Marquardt a Kendra Wilkinson. V honosnom sídle nikdy nechýbali drogy. "Hef predstieral, že nikdy so žiadnymi tvrdými drogami v sídle neprišiel do styku, ale to je klamstvo," odhalila škandalóznu skutočnosť jeho bývalá vyvolená z rokov 1976 až 1981, Sondra Theodore (64). Okrem tvrdých drog sa vraj často požívalo aj sedatívum. "Metakvalon se používal na sex," uviedla Sondra. Dával si ho predpisovať od lekára Hefner, ale aj niektoré dievčatá. "Väčšinou ste si vzali len polovicu. Ale keď ste si vzali dve, omdleli ste. Muži vedeli, že dievčatá urobia čokoľvek, čo budú chcieť, keď im dajú metakvalon," šokovala Sondra.

​"Nemohli ste ho uspokojiť. Chcel stále viac a viac. Skupinový sex bol najmenej päť nocí v týždni," odhalila Sondra nechutné praktiky v dome Hefnera. Linda Lovelace zas prezradila, že musela vyhovieť aj zvrhlým chúťkam Hefnerových priateľov. Svedkom toho bola PJ Masten: "Všetci chlapi sa smiali, keď nasadla do limuzíny. Bola opitá a zdrogovaná. Zničohonič sa objavil nemecký ovčiak. Primäli ju, aby spravila orálny sex nemeckému ovčiakovi". Podobné neľudské zhýralosti sa diali vraj aj v Playboy kluboch. Aj sám Hefner sa vraj takto rád "zabával" s jeho psom, pri čom ho prichytila jedna zo žien. "Spýtala som sa ho, čo robí. A on len odpovedal, že aj psy majú svoje potreby. Nemohla som tomu uveriť a odvtedy som ho už nikdy nenechala so zvieraťom samého," zverila sa šokovaná Sondra Theodore. Podobných príbehov je v dokumente skutočne neúrekom, až sa to človeku nechce veriť. Hefner sa už problémov báť nemusí, zomrel pred piatimi rokmi.

Súvisiace články

Najčítanejšie