Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Agáta sa verejne posťažovala na svojho ex Jakuba Prachařa! TAKTO ho urazila!
Zdielať na

Agáta sa verejne posťažovala na svojho ex Jakuba Prachařa! TAKTO ho urazila!

Archívna reportáž

V rozvodovom konaní manželov Prachařovcov ešte nepadol definitívny verdikt, no obaja už našli šťastie po boku nových partnerov. To by malo vo všeobecnosti žehnať lepším vzťahom medzi expartnermi a rodičmi malej Mii. No po poslednom Agátinom príspevku na sociálnej sieti si, zdá sa, ešte stále potrebuje rypnúť.

Život v spoločnej domácnosti je pre dvoch ľudí veľká skúška ohňom. Láska je krásna a romantická, až kým nepríde na zdvíhanie toaletnej dosky či vlasy v sprchovom odtoku. Našťastie, väčšina párov malé búrky s prehľadom prežije a svoje povinnosti v domácnosti si podelia.

Kým Jakubova (36) nová partnerka, modelka Denisa Dvořáková (28), je verejnosti známa už nejakú dobu, Agáta (34) odhalila identitu svojho nového objavu iba nedávno. Je ním potetovaný fešák, kameraman Mark Niessner, ktorý má s rozvodmi o niečo viac skúsenosti ako Agáta. Svojich dvoch synov mal z dvoch neúspešných manželstiev. S Agátinými dvomi deťmi tak majú dohromady čerství milenci až štyri deti. A to je už celkom slušná rodinka.

Agáta sa ešte počas vzťahu s Jakubom posťažovala na jeho nie príliš vrúcny vzťah k poriadku:

​​Ohľadom údržby domácnosti, ktorá u Prachařovcov bola asi v minulosti na pleciach nežnej polovičky, si v príspevku na sociálnej sieti si Agáta rypla do svojho ex. V podstate povedala, že bol lenivec, čo sa týka pomoci v domácnosti. „Pozitíva rozvodu. Nemusíte nikoho o nič prosiť a máte všetko hneď. Z vášho rozmaznanca sa stane parťák a z vás technická žena. Podlahu natieram olejom , ale iba keď Mia spí,“ píše sa v popise pod fotkou, kde sa pri bazéne hrá s hadicou Agátin starší syn Kryšpín (8).

Agátin príspevok nebude asi Jakubovi úplne po chuti:

 Známy vtip p tom, ako mužov netreba každého pol roka prosiť, aby niečo v domácnosti spravili, veď oni to raz spravia, je realitou mnohých rodín. Niekedy je to vtipné, no obvykle skôr únavné. „To nie sú pozitíva rozvodu, ale pozitíva ženy,“ skonštatovala trefne na margo Agátinho postu jedna z komentujúcich. „Záleží na tom, koho vedľa seba máme a ako spolu jednáme. Stále verím, že vo dvojici je život jednoduchší,“ poznamenala ďalšia fanúšička a dá sa s tým tiež určite len súhlasiť.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie