Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Teraz len začne cirkus! Britney dostala ponuku, ktorá je nočnou morou jej rodiny!
Zdielať na

Teraz len začne cirkus! Britney dostala ponuku, ktorá je nočnou morou jej rodiny!

Archívna reportáž

Už zhruba pol roka si popová hviezda Britney Spears užíva slobodu. Jej otec sa vzdal jej poručníctva po takmer 13 rokoch, keď speváčka nemohla slobodne rozhodovať v podstate o ničom. Odvtedy sa poriadne zmenil aj jej slovník na sociálnej sieti, kde svojej rodine už neraz poriadne naložila. No ten najväčší náklad príde až teraz,

​Britney Spears uzavrela bombastickú zmluvu na vydanie knihy, ktorej hodnota sa odhaduje až na 15 miliónov dolárov, píše portál PageSix. Podľa informácií z vydavateľstva sa 40-ročná speváčka dohodla s vydavateľstvom Simon & Schuster na prelomovej zmluve, ktorá sa týka jej memoárov o kariére, jej "toxickom" živote a jej rodine.

Spears sa usilovala napísať memoáre po tom, ako zostala rozhorčená nad tvrdeniami, ktoré uviedla jej mladšia sestra Jamie Lynn v jej šokoujúcej novej knihe s názvom "Things I Should Have Said" (Veci, ktoré som mala povedať). Jamie Lynn v knihe opísala situáciu, keď Britney vzala nôž, obe ich zavrela v izbe a povedala: "Zlatko, mám strach." Toto tvrdenie samotná Britney rázne poprela.

Britney sa na jeseň konečne dočkala:

"Nikdy som pri tebe nebola s nožom, ani by mi to nikdy ani nenapadlo... len šmejd si môže o niekom vymýšľať takéto veci," napísala Britney v reakcii na Twitteri. Neskôr dokonca povedala, že radšej "mala dať facku" svojej mladšej sestre a svojej mame Lynne "cez ich pos*até tváre".

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

A na Instagrame tiež napísala, že sedí na trezore príbehov o príbuzných, ktorí sa držali bokom, keď znášala vyčerpávajúce podmienky 13-ročného opatrovníctva. "Bože, zmiluj sa nad dušami mojej rodiny, ak niekedy poskytnem rozhovor," povedala Britney a zdá sa, že ten čas nastal. Odkedy sa v novembri po 13 rokoch skončila speváčkina povestná opatrovnícka starostlivosť, Britney sa stala predmetom viacerých dokumentárnych filmov, ktoré sa zameriavali na jej právne bitky a snahy o slobodu, z ktorých mnohé kritizovala. Nedávno naznačila, že je pripravená začať písať svoju knihu. Začiatkom januára zdieľala fotografiu písacieho stroja a napísala: "Mám začať od začiatku?" O niečo lepšia správa je, že chystá vraj aj nový album, no niet pochýb, že jej kniha bude rovnako obrovským trhákom, hoci pre niektorých zrejme bolestným.

Súvisiace články

Najčítanejšie