Jasno
21°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Covid u Matušovcov! Nakazila sa aj ročná Natálka, Bohuš priznal obrovský strach!
Zdielať na

Covid u Matušovcov! Nakazila sa aj ročná Natálka, Bohuš priznal obrovský strach!

Zdroj: Instagram/BM

Spevákovi Bohušovi Matušovi (48) sa nedávno naplnila jeho nočná mora, keď chytil koronavírus a ochorel. Priebeh choroby môže byť v krajnom prípade aj fatálny a ako zodpovedný otec rodiny s malou dcérkou pociťoval preto nemalé obavy. Aby rodinu uživil, musí brať všetky príležitosti, ktoré sa mu ponúkajú, ale nie je ich, našťastie, málo. Aby nebol obmedzovaný, nechal sa aj zaočkovať proti covidu, hoci spočiatku sa mu do toho veľmi nechcelo. Teraz je však za to rád.

​Aj keď ho napriek očkovaniu covid neminul, všetko prebehlo, našťastie, rýchlo a miernou formou. Podľa všetkého covid od neho dostala aj malá Naty, ale zrejme sa prejavil tiež len mierne. Nie je známe, ako na tom je Lucie, či sa tiež dala očkovať a či ju covid vôbec postihol, o tom spevák neinformoval. "Keď som ochorel, zo začiatku som mal obavy, aby som nemal ťažký priebeh, ale mal som šťastie," zveril sa o priebehu choroby spevák pre ŽivotvČesku.cz. 

"Prekonal som to a vzhľadom na to, že som očkovaný, tak som mal len teplotu, inak mi nič nebolo a som rád, že to mám za sebou. Ale verím tomu, že ľudia, ktorí nie sú očkovaní a nakazili sa, tak to pre nich mohlo byť dosť nepríjemné. Priznám sa, že som mal obavy, aby som nemal komplikácie, ale všetko dobre dopadlo," opísal svoje skúsenosti Matuš.

Aj Bohušova manželka Lucie sa odhodlala preraziť v hudbe, vypočujte si jej pieseň s názvom Modlitba: 

"Najväčšie obavy som mal, aby som nemusel rušiť prácu, ale tiež, aby sa mi niečo nestalo s hlasom," vysvetľoval ustarostený spevák, pre ktorého sú hlasivky jeho hlavným pracovným nástrojom, bez ktorého by to mohol na hudobnej scéne zabaliť. Udržiavať hlasivky v kondícii musí ale každodenne. Jeho tenor obdivoval aj samotný Karel Gott a veľmi ho v jeho kariére preto povzbudzoval a podporoval. Za podporu Zlatého slávika je veľmi vďačný, bez neho by sa zrejme nedostal tam, kde je. Teraz je jeho organizmus posilnený aj protilátkami z prekonania, a tak už azda nebude musieť mať obavy z ťažšieho priebehu, ak by ešte niekedy covid chytil.

Bohuš Matuš prežíval chvíle strachu, keď sa spolu s dcérkou nakazili koronavírusom, našťastie všetko dobre dopadlo: 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie