Jasno
28°
Bratislava
Adolf
17.6.2024
Ako šťastná rodinka! Bagárovej expriateľ s dcérkou Rumiou a zaľúbenou kráskou po boku!
Zdielať na

Ako šťastná rodinka! Bagárovej expriateľ s dcérkou Rumiou a zaľúbenou kráskou po boku!

Archívna reportáž

Z aktuálne zdieľanej fotografie otecka malej Rumie (4), zápasníka Makhmuda Muradova (34) z Uzbekistanu, sa môže zdať, akoby chcel súťažiť s jej mamou Monikou Bagárovou (29), pri kom z nich je šťastnejšia. On, Rumia a jeho priateľka Sabina Karásková (23) sa na nej usmievajú od ucha k uchu. Malá Rumia si vraj Sabinu veľmi obľúbila.

​Keď sa Monika Bagárová v roku 2022 rozišla s otcom jej dcérky Ruminky, zápasníkom Makhmudom Muradovom, bola vraj veľmi zlomená najmä preto, že sa zrútil jej sen o pevnej rodine. Už krátko nato však vstúpil do jej života nový muž, podnikateľ z Karlových Varov s albánskym pôvodom, Leonard Lekaj. Moniku v jej krásnom dome navštevuje veľmi často a zblížil sa veľmi aj s malou Rumiou. Na fotografiách vyzerajú spolu ako šťastná rodinka.

Vlani k ich fotkám Monika pripísala: "Máme zdravie, máme lásku. Sme tu jeden pre druhého." Zrejme vlastnému oteckovi Rumie nebolo príjemné, keď si v komentároch k týmto fotografiám mohol prečítať: "Keby som nevedela, ako to je, myslela by som si, že Ruminka je Leova dcéra." Aj on si už ale našiel novú partnerku, športovo založenú tanečnicu Sabinu Karáskovú. Na rozdiel od Bagárovej a jeho dcérky s ním už dvakrát navštívila Uzbekistan a spoznala sa tam aj s jeho mamou. Rumia má po nej meno a iste je jej ľúto, že sa s vnučkou doposiaľ nestretla.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Makhmud Muradov (@makhmud_muradov)

Ešte vlani Monika trvala na tom, že pri stretnutí otca s Rumiou musí byť prítomná aj ona. Nedávno po jeho vážnom zranení Muradov priznal pre Radio Prostor, že okrem iného v živote ľutuje to, ako málo sa venoval dcérke, lebo veľa cestoval. "Čas prosto nevrátiš," povzdychol si uznajúc veľkú pravdu. Teraz ale prekvapil, keď sa na instagramovom profile pochválil fotografiou, kde sú spolu so Sabinou a Rumiou všetci vysmiati od ucha k uchu a pridal k nej emotikon srdca. Strávili vraj spoločne popoludnie v detskom zábavnom parku. Vo videu počuť Rumiu ako pokrikuje pri šmykľavke: "Ešte so Sabinkou! Sabi, poď so mnou." Vyzerá, že sa už Monika neobáva Rumiu zveriť Muradovi a on sa snaží byť dobrým otcom ako sa len dá. Je sympatické, že mladučká Sabina sa tomu nebráni.

Najčítanejšie