Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Cibulková je už doma, ale opäť šokuje! Jakubkovi kúpila TAKÚTO krásnu, ale šialene drahú vec!
Zdielať na

Cibulková je už doma, ale opäť šokuje! Jakubkovi kúpila TAKÚTO krásnu, ale šialene drahú vec!

Archívna reportáž

Vyše dva týždne strávila Dominika Cibulková s rodinkou na jednom z prekrásnych maldivských ostrovov. Pochopiteľne, vybrali si luxusný rezort s tými najkvalitnejšími službami a naša najúspešnejšia tenistka fanúšikov pravidelne zásobovala fotkami. Pre mnohých to bolo priam cynické, vzhľadom k lockdownu, ktorý momentálne absolvuje drvivá väčšina Slovákov. Dominika ale svoj životný štýl jednoducho nezmení.

Dovolenka na Maldivách mohla stáť Dominiku Cibulkovú až okolo 50 tisíc eur, podľa ceny za noc v danom luxusnom rezorte s prirátaním sumy za letenky. Evidentne si z toho ale mama deväťmesačného Jakubka ťažkú hlavu nerobí, veď podobné peniaze investuje pravidelne do oblečenia a doplnkov. 

Aj dvojtýždňovú karanténu, ktorú musí aktuálne so synčekom a manželom Michalom dodržať, si hneď spríjemnila investíciou, hoci nie tak vysokou, ale ide aj o skutočne triviálnu vec. Jakubko dostal svoju prvú obedovú súpravu.

Dominike ide posledné týždne karta. Očkovaním, ale aj dovolenkou mnohých nahnevala:

​Dominika ale ani náhodou nezašla do prvého obchodu s detským tovarom, na ktorý "virtuálnou" cestou natrafila. Žiadna plastová mištička sa nekoná. Jakubko dostal porcelánovú súpravu od Diora, ktorá stojí 800 eur. "Nová jedálenská súprava pre Jakubka," pochválila sa videjkom aj fotkami v instastories. A treba uznať, že súprava je to skutočne prekrásna, už len dúfať, že Jakubko niečo z toho nešmarí pri papkaní o zem.

​Dominika si zjavne jednoducho nemôže pomôcť, akoby pre ňu veci nemali tú hodnotu, ak by sa nepochválila svetu. Pritom si zrejme dobre uvedomuje, že ju má značná časť národa v zuboch - nielen pre okázalý luxus, ale aj pre jej prešľapy. Ten azda najvážnejší bol neoprávnené zaočkovanie, vďaka čomu teraz ale môže veselo cestovať, zatiaľčo "bežní ľudia" denne bojujú so systémom, aby zaregistrovali na vakcináciu aspoň svojich rodičov či starých rodičov. O dovolenke Maldivách ani nesnívajúc. Nuž ale, na Dominikine šťastie, na všetko sa časom zabudne, ideálne by asi ale bolo, ak by už ďalšie prešľapy nepridávala. 

Súvisiace články

Najčítanejšie