Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ďalšia hviezda sa stala mamou! Pohlavie tajila až do pôrodu, MENO to ale prezradilo!
Zdielať na

Ďalšia hviezda sa stala mamou! Pohlavie tajila až do pôrodu, MENO to ale prezradilo!

Zdroj: Instagram/ER

Ešte pred pár dňami predvádzala zvodná kráska svoje nahé tehotenské krivky, ktoré jasne naznačovali, že bábätko sa vypýta na svet už čochvíľa. O pohlaví svojho dieťatka celé tehotenstvo zaryto mlčala a tvrdila, že rozhodnutie kým a čím chce byť, nechá na ňom. Dnes sa už modelka teší zo svojho prvého potomka a svoje pocity zdieľala s fanúšikmi na sociálnych sieťach.

Modelka Emily Ratajkowski porodila svoje prvé dieťa 8. marca 2021 a na sociálnej sieti zdieľala intímnu fotku, na ktorej svojho maličkého synčeka dojčí a nežne drží v náručí. Mnohých však zmiatla farba čiapočky na hlavičke malého Sylvestra Apolla Beara, ktorá bola v jemnom ružovom odtieni, čím dáva Emily najavo, že to s neurčením pohlavia dieťaťa myslí vážne.

​​Americká kráska sa ani v tehotenstve nebránila odvážnym záberom, ktorými bola na Instagrame už povestná. Aj v požehnanom stave však vyzerala táto modelka ako bohyňa, a tak si získala množstvo priaznivcov z radov mužov i žien. Diváci ju môžu okrem menšej úlohy vo filme Stratené dievča poznať aj ako sexy tanečnicu z klipu k piesni Blurred Lines od speváka Robina Thickeho.

"Sylvester Apollo Berar vstúpil na našu Zem. Sly dorazil 8.3.21 v to najsurrealistickejšie, najkrajšie a láskou naplnené ráno môjho života," napísala k intímnemu záberu modelka, ktorá sa v roku 2018 vydala za otca svojho synčeka, herca a producenta Sebastiana Bear-McClarda. Aj keď mnohí o trvácnosti ich lásky pochybovali, dnes je z nich už podarená rodinka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Emily Ratajkowski (@emrata)

Ešte pred niekoľkými mesiacmi sa Emily na margo pohlavia svojho bábätka vyjadrila celkom svojsky, napokon ako to je v šoubiznise dnes celkom bežné. "Pohlavie budeme poznať až keď bude mať 18 rokov, a potom nám to povie samé," tvrdila modelka, ktorá vraj takto odpovedala zvedavcom na otázku ohľadom pohlavia jej bábätka. Podľa nej dôležité, aký človek z jeho dieťaťa bude, a nie aké pohlavie má. Avšak meno Sylvester jasne naznačuje, že sa dvojici narodil synček, ktorý je zdravý a to je azda to najdôležitejšie.

Súvisiace články

Najčítanejšie