Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Jakub Prachař prelomil mlčanie! TAKTO vyzeral jeho život od rozchodu s Agátou!
Zdielať na

Jakub Prachař prelomil mlčanie! TAKTO vyzeral jeho život od rozchodu s Agátou!

Archívna reportáž

Minulý rok bude nezabudnuteľný nielen pre pandémiu pre celé ľudstvo a históriu, ale popri tom sa neprestali písať ani príbehy jednotlivcov. Niektoré radostné, keď sa plodili a rodili bábätká, či uzatvárali manželstvá, iné menej veselé, keď sa láska skončila, alebo prišlo až k rozvodu. Jedným z tých párov, ktorý oficálne ukončili manželstvo, boli aj Agáta a Jakub Prachařovci. Kým ona zdieľala svoje pocity pomerne otvorene, Jakub mlčal. Teraz ale spravil výnimku.

Jakub Prachař pôsobil, akoby sa ho rozvod poriadne ani nedotýkal. No teraz sa konečne priznal, čo prežíval. Na rozdiel od jeho bývalej manželky Agáty nič verejne zo súkromia neprepieral a k rozvodu sa radšej nevyjadroval. Ako sa ukázalo, nebolo to preto, že mu bolo všetko jedno a netrápil sa kvôli rozbitému vzťahu, z ktorého sa narodila jeho jediná dcéra Mia. Je len jednoducho v súkromných veciach introvert a preto nerád vyťahuje na verejnosť osobné záležitosti. 

V rozhovore pre Story Prachař prezradil, čo sa odohrávalo počas tej náročnej doby v jeho súkromí. "Posledný rok a pol som v podstate hnil, a to ako z osobných, tak aj pracovných dôvodov, pretože tej práce nebolo toľko. Predtým, keď som mal problémy, dokázal som ich prácou vytĺcť a nemal som čas o ničom veľmi premýšľať. V minulom roku som ale, žiaľ, alebo skôr vďakabohu, musel začať viac premýšľať, pretože na to bol priestor a vedome som začal robiť veci inak, pretože už ich nešlo krájať ako skôr," vyspovedal sa Jakub nečakane otvorene z jeho osobných problémov. Zrejme v ňom niečo dozrelo, aby tak urobil a odhalil niečo z utajovaného života.

Prachař zabával divákov aj v šou Zlatá maska:

​V otváraní dverí do svojho súkromia pokračoval Prachař hlbšou úvahou. "Mozog si postupom času niektoré veci nahromadí, a keď je človek mladý, vie odbúravať aj tie hnusné veci, ale starý mozog sa v jednej dobe zahltí a už to nie je také ľahké," vysvetľoval svoje pocity populárny herec, inokedy skúpy na slovo. Aj keď sa trápil, nedal to na sebe poznať. Rozvod bol pre neho zrejme zlom, aby sa nad sebou viac zamyslel a niečo na svojom spôsobe života zmenil. Začal najskôr so zmenou denného režimu v prospech svojho zdravia. Uvedomil si už asi konečne, že má zodpovednosť nielen za seba, ale aj jedinú dcéru, ktorú má v striedavej starostlivosti so svojou exmanželkou Agátou.

Jakub v septembri mnohých pobúril týmto príspevkom:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jakub Prachar (@jakub_prachar)

Aj taký bohém akým je herec a hudobník Jakub Prachař zrejme konečne natoľko dospel, aby pochopil svoju úlohu. "Ako mám dcéru, tak by som si chcel aspoň trochu zachovať zdravú schránku, aby som jej vydržal čo najdlhšie. Preto som si kúpil bicykel, chodím behať, nepijem alkohol a snažím sa chodiť včas spať. Šport naviac vyčistí mozog. Keď je nejaký alkoholový večierok, trvá mi tri dni sa z neho dostať, takže si musím dobre rozmyslieť, keď už nejaký má byť, kedy bude," rozumne zdôvodnil zmenu svojho spôsobu života. Možno na neho dobre vplýva aj návrat do domu matky, herečky Dany Batulkovej, obklopeného záhradou. Tá veľmi rada dozrie aj na výchovu svojej vnučky, keď príde zväčša aj so svojím nevlastným bratom, ktorého si herečka obľúbila.

Súvisiace články

Najčítanejšie