Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Boráros reaguje na obvinenie z nevery v čase narodenia dcérky! Priznal, čo sa dialo, padli aj vulgarizmy!
Zdielať na

Boráros reaguje na obvinenie z nevery v čase narodenia dcérky! Priznal, čo sa dialo, padli aj vulgarizmy!

Archívne video

​Aj keď si vďaka účinkovaniu v reality show získal zápasník MMA Gábor Boráros (30) sympatie mnohých divákov, jeho nedávne odhalenie nevery poriadne otriaslo fanúšikovskou základňou. Koniec vzťahu kvôli nevere oznámila jeho snúbenica Monika Jákliová (28), a to len po pár týždňoch od narodenia ich dcérky. Dozvedela sa o nej počas citlivého obdobia a myslí si, že práve vtedy by mala žena cítiť, ze je milovaná. "Gábor hľadal svoje šťastie niekde inde. Už ho nedokážem vnímať ako svojho partnera, ale ani ako zodpovedného otca malej dcérky," zverila sa zradou partnera zasiahnutá Monika na sociálnej sieti svojim sledovateľom.

O niečo zmierlivejšie neskôr dodala, že ako otca ich dieťaťa ho predsa len rešpektuje. "Gábor zostane aj naďalej súčasťou života našej dcéry. Dieťa vždy potrebuje oboch rodičov," napísala Monika, ktorá si ale správne myslí, že zradu od jej snúbenca si nezaslúžila. Podľa jej zistení mal byť práve v čase, keď privádzala na svet ich dcérku v pôrodnici, s inou ženou. Reakcie k tomuto obvineniu sa dočkali od populárneho zápasníka televízni diváci českej súkromnej televízie. Kto by snáď čakal nejaké ospravedlnenie, či dokonca sebareflexiu, zostal zrejme sklamaný.

Čerstvá mama Monika je známa fitnesska:

Na priamu otázku odpovedal dosť tvrdo. "Na takéto pi*oviny nereagujem, nečítam to a je mi jedno, prečo a čo sa kde písalo. Všetko je v poriadku, podstúpil som operáciu, som zdravý, môžem pokračovať v tréningu," obišiel cielene pointu otázky. "Urobil som veľa vecí, predal som byt, sťahoval som sa. Predtým som bol v byte sám, teraz sme všetci spolu v jednom dome a ja sa dávam dokopy, pretože moje zranenie zo šou bolo pre mňa brzdou. Teraz som už po operácii a môžem pokračovať v športe, čo je pre mňa najdôležitejšie, rovnako ako moja dcéra Zora, ktorá je moja najdôležitejšia láska, a budeme pokračovať vo všetkom, čo som mal v pláne, musím dosiahnuť ešte mnoho vecí," zhrnul všetky svoje aktivity bojovník MMA za poslednú dobu. Otcovstvo si podľa možností užíva a tvrdí, že počas pôrodu dcéry bol doma sám.

Prednedávnom ešte vládla vo vzťahu idylka v očakávaní prvého spoločného potomka po 10 rokoch vzťahu:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Boráros Gábor (@beast_boraros)

"Bol som na to veľmi zvedavý, aký je to pocit a aká bude, keď bude doma. Keď boli v nemocnici, bol som doma sám, nevedel som, aké to bude, ale teraz už je to dobré. Každé ráno a večer sa na ňu pozeráme, ako spinká, aká je pokojná, pekná, a sme z nej nadšení," upriamil pozornosť na jeho prežívanie otcovstva. Vôbec nepripustil, že by sa v jeho živote so snúbenicou a čerstvo narodenou dcérkou dialo niečo mimoriadne. Ich denný režim s partnerkou podriaďujú potrebám ich prírastku do rodiny. "Áno, všetci sme v poriadku. Ona je zdravá, každý deň spinká a spinká, cez deň aj večer. Je celkom pokojná, ale sme pripravení na všetko," konštatoval s pripomienkou, že by ľudia nemali riešiť niečo, čo sa ich netýka a nepoznajú všetky okolnosti. Otázkou potom ale ostáva, prečo jeho snúbenica napísala to, čo napísala. Bol to len omyl, alebo sa rozhodla odpustiť..?

Súvisiace články

Najčítanejšie