Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Zadosťučinenie Žilkovej? Z nevery jej manžela je už medzinárodný trapas, príde o funkciu?!
Zdielať na

Zadosťučinenie Žilkovej? Z nevery jej manžela je už medzinárodný trapas, príde o funkciu?!

Zdroj: instagram/VŽ

Pre českú herečku Veroniku Žilkovú (60) sú posledné týždne príliš náročné na to, aby ich dokázala prekonať s nadhľadom. Najmä nie to, že jej manžel poslal po 18 spoločných rokoch len e-mail o ukončení vzťahu, hoci s ním krátko predtým strávila aj spolu s ich dcérou dovolenku v Dubaji. Ukrivdenosť a hnev sú azda za tým, že herečka prezrádza detaily o manželovej milenke a jej údajných návštevách v jeho rezidencii, čím však svojho vysokopostaveného manžela riadne diskredituje. To sa dokonca môže negatívne prejaviť v súvislosti s jeho ďalším pôsobením ako veľvyslanca v Izraeli.

​Škandalózne vyjadrenia Žilkovej o manželovi v súvislosti s jeho neverou sa dostali, ktovie ako, aj do pozornosti manželky japonského diplomata, píše portál Blesk.cz"Izrael je tretina Českej republiky a tento škandál tam už vyvolal rozruch. Práve dnes som dostala e-mail od manželky japonského diplomata," zverila sa Žilková v relácii Showtime po obdržaní tohto e-mailu. Azda myslela rozlohu krajiny, lebo v porovnaní s Českom má Izrael takmer rovnaký počet obyvateľov, rozhodne nie tretinu. Ale škandály v oboch krajinách sú iste vítaným spestrením čitateľov bulváru. O tých českých má Veronika iste dobrý prehľad, najmä jej najstaršia dcéra je vďačným objektom klebetníkov.

Napriek tomu, že so svojím tretím manželom, pôvodne hercom, neskôr politikom, dokonca viacnásobným ministrom, a dnes diplomatom, Martinom Stropnickým, takmer dva roky nebola, keďže covid ich odrezal, a tiež napriek niekoľkými varovaniami, že má milenku, neriešila to. Vraj mu verila. Iste to nijako neospravedlňuje jeho pokračovanie vzťahu s mladou pracovníčkou ambasády, Markétou Horňákovou (30), ale svojou nečinnosťou k tomu možno  Žilková aj napomohla.

Toto vyklebetila v televíznej šou zhruba 1,5roka pred šokujúcim rozchodom:

Na vlastnom príklade mohla ešte počas jeho manželstva s Luciou Stropnickou, rodenou Borovcovou (65), zistiť, že Stropnický sa rád vyhovára na opustenosť. Počas jeho diplomatického pôsobenia vo Vatikáne jeho manželka zostala aj s deťmi v Prahe a on Veronike tvrdil, že ich manželstvo preto speje k rozvodu. Vraj tomu uverila a vzťah s ním prehlbovala napriek nevôli jeho manželky. Tá jej potom dlho nevedela prísť na meno. Po prevalení jeho nevery v Izraeli sa vraj podľa slov Žilkovej spolu zblížili.

Herečka spoločné fotky z profilu nemaže a nechce sa ani rozvádzať:

Slová podpory manželky japonského veľvyslanca Veronike v jej trápení padli iste vhod. Herečka v Showtime ale obsah správy neprezradila, no jej veľavýznamný úsmev naznačoval mnohé. Niečo ale predsa len nadhodila: "Určite nenapísala, že sa jej to páči." Kvituje, že má podporu od niektorých žien, ktoré stretla počas svojho pobytu v Tel Avive. "To znamená, že som v Izraeli zanechala nejakú stopu," zdôraznila so zadosťučinením. Od nejakého záveru, že by jej manžel utrpel v očiach iných diplomatov v Izraeli preto ujmu, sa ale dištancuje. "Ja myslím, že toto mi vôbec neprislúcha hodnotiť, na to má svojich zamestnávateľov. Ale ak sa už se o tom hovorí aj na japonskej ambasáde, tak to asi bohvieaká dobrá vizitka českej ambasády nie je. To, že sa to rozkríklo aj do medzinárodných kruhov, je v podstate smutné," neodpustila si predsa len štipľavú poznámku.

Súvisiace články

Najčítanejšie