Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Seriálová hviezda je po ťažkej autonehode! Jeho kolega zverejnil, ako je herec na tom!
Zdielať na

Seriálová hviezda je po ťažkej autonehode! Jeho kolega zverejnil, ako je herec na tom!

Zdroj: Instagram/JP

Aj malá chvíľa nepozornosti za volantom môže mať nedozierne následky. Hoci v prípade herca Jareda Padaleckeho (39) to až tak celkom neplatí, mal by byť jeho zážitok z automobilovej nehody ako pre neho, tak aj verejnosť varovaním. Jeho kolega, herec Jensen Ackles (41) pred pár dňami oznámil, že sa Jared zotavuje z ťažkej autonehody. Túto nepríjemnú správu zdieľal s fanúšikmi na víkendovom stretnutí v East Brunswick, aby zdôvodnil, prečo sa Padalecki nemohol spolu s ním stretnutia zúčastniť.

​Jensen a Jared sa stali počas vysielania seriálu Hrozby z temnoty populárnym seriálovým párom. Tento seriál sa začal vysielať v roku 2005 a dočkal sa celkovo 15 sérií a teší sa vysokému hodnoteniu. Podobný úspech zaznamenal aj ďalší seriál, kde sa Jared blysol - Gilmorove dievčatá.

Ackles neuviedol, kedy a za akých okolností k nehode došlo, ale na stretnutí s fanúšikmi prezradil, že jeho kolega sedel na sedadle spolujazdca a, našťastie, nedošlo v tomto prípade k žiadnym stratám na životoch. "Má šťastie, že je nažive. A nielen to. Už sa zotavuje doma, čo je podľa mňa neuveriteľné, pretože som to auto videl," oznámil Jensen. Uviedol, že jeho priateľ je síce dobitý, ale inak je v poriadku a dokonca sa dokáže sám pohybovať. "Len na neho myslite a pokiaľ máte možnosť, pošlite mu lásku prostredníctvom sociálnej siete. Bude potom späť raz-dva, uvidíte," vyzval všetkých Ackles na spomínanom podujatí.

Pripomeňte si Jareda v známom seriáli:

Keď sa v nedeľu Jensen Ackles vyjadril na Supernatural Official Conventions k zdravotnému stavu svojho kolegu Jareda, povedal v krátkosti: "Má šťastie, že žije". Na youtube a sociálnych sieťach zdieľal video, kde v mene Padaleckiho všetkým odkazuje: "Posiela vám lásku. Včera som s ním hovoril. Je smutný, že tu nemôže byť. Ale zotavuje sa doma, a airbag je skvelá vec". Vraj mu Padalecki povedal, že po nehode mal pocit, akoby mal za sebou 12 kôl s Mikeom Tysonom. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jared Padalecki (@jaredpadalecki)

Padalecki sa na sociálnych sieťach ospravedlnil osobne za to, že zmeškal víkendové stretnutie. "Prepáčte, že som tento víkend chýbal v NYC. Ďakujem vám za všetku lásku a podporu. Nemôžem sa dočkať, až vás znova uvidím," povedal. Vyjadril tiež nádej, že jedného dňa si opäť zahrá rolu Sama s nadprirodzenými vlastnosťami. Okamžite nato sa ozvali jeho fanúšikovia. "Pošlime všetci našu lásku nášmu milovanému Jaredovi," stálo v komentári jedného Jaredovho fanúšika na Twitteri. "Prajem ti skoré uzdravenie, prosím, staraj sa o seba a dopraj si všetko, čo potrebuješ," napísal ďalší. Ale aj mnohí ďalší dokazovali vo svojich príspevkoch, že herca majú naozaj radi a ako sa zdá z jeho príspevku, našťastie je už naozaj celkom v poriadku.

Súvisiace články

Najčítanejšie