Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Neuveriteľná mama Farna! Sotva jej skončilo šestonedelie vybehla na pódium aj s dcérkou na hrudi!
Zdielať na

Neuveriteľná mama Farna! Sotva jej skončilo šestonedelie vybehla na pódium aj s dcérkou na hrudi!

Archívna reportáž

V pražskom Veľtržnom paláci sa konal v stredu galavečer spojený s udeľovaním cien českej hudobnej akadémie Anděl. Po dvoch rokoch od začiatku pandémie bola sála konečne plná divákov a televízia program uviedla v priamom prenose. Uvádzal ho známy youtuber a zabávač Martin Mikyska (28). Posledné dva roky túto úlohu na seba úspešne zobrala Ewa Farna (28), tentokrát "iba" spievala, ale tiež prebrala aj jednu z cien, a to v kategórii Sólová interprétka so svojím novým albumom z vlaňajška Umami. Nominovaná bola až na štyri ceny. Je obdivuhodné, čo všetko počas tehotenstva Farna stihla a pokračuje aj po pôrode dcérky.

​Malá Ella, ktorá má iba dva mesiace, sa zúčastnila spolu s mamou aj prípravy na galavečer, ktorá sa konala deň vopred. Počas spievania na pódiu dcérku ale Ewa nenechala v zákulisí, ale zobrala si ju v nosiči a celý čas ju tak mala pritúlenú na svojej hrudi. Tam sa iste cítila dobre, keď vnímala teplo od mamy aj vibrácie jej hlasu pri speve. Na tie je zrejme tiež už zvyknutá ešte z bruška. Je vidieť, že Ewa ju veľmi ľúbi a stráži ako oko v hlave. Na jej tváričku však, podobne ako u synčeka Artuša (3), nedá bližšie nahliadnuť verejnosti. Vidno len to, že ako mama aj otec, obaja majú po nich riadne husté tmavé vlásky.

Po odskúšaní vyzvala jej sledovateľov na sociálnej sieti, nech si nenechajú ujsť priamy prenos. "Nacvičené, tak nechoďte skoro spať a sledujte najviac cool akciu na českej scéne, za ktorou stoja tí najschopnejší ľudia u nás. Držím palce Martinovi Mikyskovi, pretože bola som tam a veľmi sa na to celé teším!" napísala s nadšením držiteľka Zlatého slávika z vlaňajška k fotografiám z generálnej skúšky. V priamom vysielaní si už Farna pochopiteľne Ellu na pódium nevzala, ale iste bola kdesi v zákulisí pod starostlivým dohľadom niekoho blízkeho. Ewe to ako mame svedčí, dobre vyzerala v nápaditom modrozelenom outfite, ktorý neskôr počas galavečera vymenila za iný v červenej farbe.

Vypočujte si Ewin najnovší hit s názvom Zkraceno v překladu: 

Najemotívnejším momentom večera bolo odovzdávanie cien pre zosnulého Davida Stypku in memoriam. Uspel až v troch kategóriách - Album, Sólový interprét a jeho pieseň Farmářům sa stala skladbou roku. Ewa Farna bola nielen jeho kolegyňou, ale aj jednou z jeho najbližších kamarátok. Nedokázala a iste sa ani nechcela ubrániť slzám a ku koncu prejavu jeho manželky Kateřiny jej už po tvári stekali potoky sĺz. Špeciálne spomienkové vystúpenie venovali organizátori aj Mirovi Žbirkovi, ktorý skonal vlani v novembri po ťažkej chorobe. Na pódium prišla za neho poďakovať jeho manželka Kateřina Žbirková, ktorá organizuje na jeseň spomienkový koncert v Prahe aj v Bratislave.    

Ewa vyšla na pódium aj s malou dcérkou v nosiči:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ewa Farna (@ewa_farna93)

Súvisiace články

Najčítanejšie